Vreselijk verdriet voor Connie Witteman: ''Ongeloof''

BNers
door Roland
woensdag, 03 april 2024 om 21:01
connie witteman
Connie Witteman gaat door een loodzware periode. Vorig week is haar ex Ben Angelier op 71-jarige leeftijd overleden. Dat is natuurlijk al erg genoeg, maar nu blijkt ook nog eens dat hij zelf uit het leven gestapt is. Dat melden weekblad Story en Shownieuws.

Ben Angelier overleden

Een anonieme bron heeft Story op de hoogte gesteld van deze dramatische gebeurtenis. ''Vorige week is Ben in zijn woonplaats Monaco overleden. Hij is uit het leven gestapt.'' De bron zegt ook te weten op welke wijze, maar wil dat liever niet vertellen.
Ben Angelier is de man achter de kapsalons van Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon en Hairmaxx. Voordat hij en Connie een relatie kregen in 2012, waren de twee al goed bevriend. De band was zelfs zo sterk dat Connie vijf jaar eerder nog getuige was bij het huwelijk van Ben met zijn ex-vrouw Corina. Tussen Ben en Connie bleek het niet te werken op liefdesgebied.

Behandeld als koningin

Na een paar maanden was de relatie voorbij. Desondanks bleven ze goed contact met elkaar houden. De cover van de nieuwe Story siert een foto van Connie met als tekst: ''Ex-geliefde Connie Witteman berooft zichzelf van het leven.''
Ook staat er dat de zakenman haar als een koningin heeft behandeld. We wensen Connie en de familie van Ben veel sterkte in deze moeilijke tijd. Je kunt haar condoleren in de reacties op Facebook.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19