Vreselijk verdriet voor Kees Stevens: ''Mijn hart huilt''

BNers
door Roland
maandag, 03 juni 2024 om 13:56
kees stevens
Verdrietig nieuws op deze maandagochtend. Kees Stevens, de man van John de Bever, heeft vanmorgen bekendgemaakt dat zijn oma is overleden. Oma Miep heeft een lange lijdensweg achter de rug, zo meldt Kees via zijn Instagrampagina.

Lange lijdensweg

Een jaar geleden vertelde Kees in gesprek met De Telegraaf dat zijn oma ernstig ziek was. “Dat kwam vreselijk hard binnen.”
Niet alleen vanwege het feit dat het zijn oma is, maar omdat hij haar als zijn moeder zag. Helaas heeft hij geen contact meer met zijn ouders. De vader van Kees overleed vorig jaar op 86-jarige leeftijd.
Kort daarna kreeg Kees te horen dat zijn oma longkanker had, met veel uitzaaiingen. De artsen hadden haar al een tijd geleden opgegeven en daardoor werd ze niet langer behandeld.

Bedankt voor alles

Via Instagram deelt Stevens een foto waarop hij samen met zijn oma te zien is. Hierbij schrijft hij een emotionele tekst. “Je was m’n Oma Miep, vriendin en vertrouwenspersoon. Ik hield van niemand meer dan van jou. Mijn hart huilt maar ben blij dat je geen pijn meer hebt.”
Kees hoopt dat er ‘iets’ bestaat en dat zijn oma weer bij opa is. “Bedankt samen voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij. Door jullie ben ik wie ik nu ben. Met trots was je ‘Oma Worssie’. Wat zal ik je missen.❤”
In het bericht tagt Kees ook zijn man John, die Miep natuurlijk ook goed kende. De Bever deelt het bericht ook op zijn Instagram.

NET BINNEN

koeman

Grote verrassing in basisopstelling Oranje: ''Waarom speelt hij?''

jun 21, 16:29

Het Nederlands Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Bij winst is Nederland zo goed als zeker door, want dan komen 'we' op zes punten uit twee duels. Bij Voetbal International blikken ze vooruit op...

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...