Vreselijk verdriet voor volkszanger Django Wagner

BNers
door Roland
donderdag, 28 maart 2024 om 9:31
djangowagner
Django Wagner verkeert momenteel in een zwaar rouwproces. Eerder deze week is zijn moeder namelijk overleden. Het management van de populaire zanger heeft dit laten weten aan Shownieuws. De moeder van Django Wagner is 70 jaar geworden.

Moeder Django Wagner overleden

Op Instagram heeft Django een foto van een kaars geplaatst. Hierbij schrijft hij: ''Tot ons grote verdriet hebben we deze week afscheid moeten nemen van mijn moeder die na een kort ziekbed is overleden.'' De zanger laat weten 'verdrietig en teneergeslagen' te zijn.
Er stonden voor de komende dagen een aantal optredens gepland, maar die gaan logischerwijs niet door. Ook zal hij niet aanwezig zijn op Paaspop. Aanstaande zaterdag (overmorgen) zal de uitvaart plaatsvinden. Hoe en waar dat zal gebeuren is niet bekend.

Afvallen

Django Wagner (53) werd bekend door zijn hit Kali. De zanger, die opgroeide op een woonwagenkamp en een Sinti-afkomst heeft, was de laatste tijd flink bezig om af te vallen. Shownieuws sprak hem vorig jaar bij Dutch Valley. Toen was hij al meer dan 20 kilo kwijt.
Een maagverkleining zag hij niet zitten. In weekblad Party zei hij destijds: ''Er zijn misschien uitzonderingen, maar er zijn mensen die ik zelf persoonlijk ken, die allemaal tegen mij zeggen: 'Doe het niet, want je wordt er diep ongelukkig van.'''
Langs deze weg condoleren wij de familie en betrokkenen met dit zware verlies. Steun Django in de reacties op Facebook.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19