Vriendschap tussen Lil Kleine en Tino Martin lijkt over - "wat een lul zeg"

BNers
vrijdag, 18 februari 2022 om 10:11
tino martin lil kleine
Zanger Tino Martin en Lil Kleine waren ooit goede vriendschap, maar dat lijkt nu bekoeld te zijn na alle aantijgingen jegens de rapper. Tino Martin heeft zich duidelijk uitgesproken tijdens een ochtendshow van Qmusic.

'Over en uit'

De afgelopen week verschenen er beelden van de rapper die zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren uit de auto leek te trekken. Tino Martin heeft zijn conclusies getrokken na het zien van deze schokkende video: "Ik zat samen met mijn vriendin te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen."
"Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken. Het is over en uit. (...) Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed, twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat bij mij er wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. Dat kan echt niet."

Samenwerking

In 2021 bracht het duo nog het nummer 'Gabber' uit. Toen der tijd waren er ook al geruchten over een mindhandeling: "In afwachting bleek dat zowel Jorik als Jaimie zeiden: het is helemaal anders gegaan. Een maand later zag ik ze hand in hand over het strand in Dubai lopen. (...) Toen dacht ik: die plaat kan gewoon uit. Dan is het gewoon klaar. Toen heb ik het eigenlijk een beetje het voordeel van de twijfel gegeven."

NET BINNEN

nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47