Vrouw Danny Blind betrapt hem op vreemdgaan

BNers
door Roland
donderdag, 01 februari 2024 om 17:07
blind
Heftig nieuws over Danny Blind. De mislukte voetbalcoach is volgens Juicechannel vreemdgegaan toen hij met zijn vrouw en een stel vrienden op wintersport was. Danny zou daar bedplezier gehad hebben met een van de beste vriendinnen van zijn vrouw en werd betrapt.

Vrouw Danny Blind

Danny Blind is al jaren getrouwd met echtgenote Yvonne. De twee leerden elkaar kennen toen Danny negentien jaar was en Yvonne achttien. Tot dusver werd altijd aangenomen dat ze een gelukkig huwelijk hadden, maar dat blijkt dus niet het geval.
Danny en Yvonne gaan al jarenlang met een vriendengroep op wintersport. Dit jaar gingen Danny Blind en zijn vrouw niet mee. Volgens Juicechannel is daar een goede reden voor: Danny zou vorig jaar namelijk bij iemand anders dan zijn vrouw in bed zijn beland. Alsof dat nog niet erg genoeg is, is Yvonne daar ook achtergekomen.

Geen wintersport meer

Het huidige lid van de raad van commissarissen bij Ajax zou straf hebben gekregen van Yvonne en Danny mag niet meer mee op wintersport. Dit om de doodeenvoudige reden dat de vrouw die Danny daar gepaald heeft, er ook weer rondloopt.
Het verbod lijkt niet definitief. Als Danny een heel jaar bewijst dat hij niet vreemdgaat, bestaat er een kans dat de twee volgend jaar weer meegaan op wintersport.

Daley is net zijn vader

Het is niet voor het eerst dat de familie Blind in de media komt door wanpraktijken. Dat begon ook met Danny, die als bondscoach van het Nederlands Elftal door heel Holland werd uitgekotst. Daarnaast zou Blind nog vaker zijn vreemdgegaan, en Yvonne zou daar weet van hebben.
Juichechannel weet en passant ook te melden dat ook zoon Daley Blind zijn partner(s) vaker heeft bedrogen. ''Over hem zijn er ook al meerdere keren verhalen over vreemdgaan in de media verschenen.'' Dat hebben wij even gegoogled en dat klopt.

NET BINNEN

onweer

Vandaag tropische hitte, maar morgen gaat het helemaal los

jul 19, 12:20

Het Koninklijk Nederlands Meetinstituut (KNMI) heeft code geel afgegeven in verband met heftig noodweer morgenmiddag- en avond. Inwoners van vier provincies moeten zich opmaken voor zwaar onweer, fell...

rene bb

Rene verklapt uitkomst van B&B Vol Liefde, RTL reageert en grijpt in

jul 19, 9:14

RTL heeft gereageerd op de uitspraken van René, die eergisteren via Facebook de uitkomst van zijn B&B Vol Liefde-avontuur wereldkundig maakte. Hij meldde een andere vrouw gevonden te hebben, en dat is...

bb

B&B Vol Liefde-kijkers zijn er klaar mee en gaan helemaal los

jul 18, 21:41

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is sinds maandag op televisie te zien. Vanavond zagen we onder meer deelnemer Anja, die in Frankrijk woont. Ene Joop komt op bezoek, maar kijkers storen zich giga...

ing

ING-klanten krijgen melding na inloggen in app: ''Dit is dwang''

jul 18, 20:34

De ING-bank maakte eerder deze week bekend dat contactloos betalen per 1 september niet langer mogelijk is via de ING Bankieren App. Per die datum is dat alleen nog mogelijk met Google Pay. En dat roe...