Wanhopige Gordon betrapt op krankzinnige handeling

BNers
doorRolandvrijdag, 19 mei 2023 at 16:59
Wanhopige Gordon betrapt op krankzinnige handeling
Gordon biedt zichzelf al jarenlang aan op de dating app Grindr, waar hij probeert een leuke man tegen te komen. Een spion van niemand minder dan Yvonne Coldeweijer zag afgelopen weekend iets opmerkelijks. Hij kwam niet Gordon tegen, maar Gavin...

Gavin in Amsterdam?

Net als Tinder, werkt ook Grindr met een locatie. Wanneer je dus op zoek bent naar een date, kom je uitsluitend personen tegen die in je buurt zijn. En als je Gavin dan tegenkomt, dan zou dat in theorie moeten betekenen dat die in Amsterdam is. Maar dat is vreemd.
Er is namelijk nogal wat gebeurd tussen Gordon en Gavin. Niet alleen de relatie werd verbroken, ook het contact. Althans, Goor bleef zijn ex-vriendje hatelijke berichten sturen. Hoe kan hij dan in Amsterdam zijn? Yvonne meldt op Instagram dat er nog iets vreemds gebeurde. Vlak nadat de spion een screenshot had gemaakt, veranderde Gavin 'ineens' zijn profielfoto. En dat is bizar.

Gordon zelf?

Hoewel het er dus sterk op lijkt dat Gavin naar Amsterdam is gevlogen om Gordon op te zoeken. Met de nadruk op 'lijkt', want nadere inspectie van Gavins profiel laat zien dat er een spelfout in het profiel staat. En dat is niet het enige. Engelse woorden zijn ook verkeerd geschreven.
Het lijkt ons sterk dat iemand uit Melbourne de Engelse taal niet machtig is. Bovendien maakt Gordon dezelfde fouten in berichten. Volgers weten het zeker. Gordon is dusdanig wanhopig dat hij uit pure ellende zelf Gavins profiel maar heeft aangemaakt. En dat is bizar.
Wanhopige Gordon betrapt op krankzinnige handeling
0 Reacties