Wat verdient Wendy van Dijk? Dit is haar nieuwe salaris

BNers
maandag, 15 januari 2024 om 20:39
wendyvandijk
Wendy van Dijk verdient momenteel een slordige 1,4 miljoen euro per jaar. Nu manlief Erland Galjaard niet langer de scepter zwaait bij SBS, moet ook zijn vrouw op de kleintjes gaan letten. TV-kenner Tina Nijkamp laat weten dat Wendy flink moet gaan inleveren en meldt ook wat het nieuwe salaris van Wendy van Dijk is.

Salaris Wendy van Dijk

Wendy loopt al jaren mee in de televisiewereld en is vooral bekend van de programma's Ushi en Van Dijk en van hits als The Voice of Holland en X-Factor. Waar Wendy voorheen dus mooie klussen kreeg, is dat nu wel anders. Haar man Erland Galjaard is immers niet langer de baas.
Sterker nog, haar Shownieuws-collega's noemen haar aan als presentatrice voor Lachen om Home Video's. Dat is natuurlijk niet best. Dan kom je terecht in de categorie Hans Kraay junior. En bij mindere programma's hoort ook een minder riant salaris. Wendy van Dijk krijgt met een slordige 1,4 miljoen euro per jaar zeer riant betaald voor het presenteren van flops.

Wendy van Dijk nieuw salaris

Tina Nijkamp denkt echter zeker te weten dat haar contract bij SBS wordt verlengd. Nijkamp denkt dat Wendy nog twee of drie jaar mag blijven, om op die manier geen gezichtsverlies te lijden. ''Ze heeft ooit veel betekend voor SBS6.''
Maar nu komt het, want het nieuwe salaris van Wendy van Dijk neemt een duikvlucht naar beneden. De gevallen televisiester gaat er gigantisch op achteruit. Van de 1,4 miljoen euro, blijft volgens Nijkamp niet meer over dan 200 tot 250.000 euro per jaar. Dat is wel erg fors.

Poll

NET BINNEN

joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19
winter 4551699 1280

Gaat het volgende week echt sneeuwen? Dit kunnen we verwachten

apr 12, 10:40
jerneymafs

MAFS-Jerney deelt vreselijk verdriet: ''Het contrast is zo groot''

apr 12, 9:20
auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44