Wendy van Dijk deelt emotionele update over haar zieke dochter

BNers
door Roland
vrijdag, 08 maart 2024 om 11:17
wendy
Na een zeer moeilijke tijd is er eindelijk goed nieuws te melden binnen de familie Van Dijk. Dochter Lizzy is namelijk ontslagen uit het ziekenhuis en is weer thuis. Wendy spreekt op Instagram van een feestdag. Ook omdat oma Tiny op dezelfde dag 80 jaar is geworden.

Dochter Wendy van Dijk

Een maand geleden werd bekend dat Lizzy (14) een zeldzame bloedziekte onder de leden heeft. Haar lichaam maakte zelf geen nieuwe bloedcellen meer aan. Als gevolg hiervan lag Lizzy wekenlang in het ziekenhuis. Haar moeder besloot alle werkzaamheden neer te leggen.
In de tussentijd hebben we nauwelijks updates gezien, maar gisteren liet Wendy van zich horen met geweldig nieuws. Bij een video waarin ballonnen met daarop 'Welkom thuis Lizzy' te zien zijn, schrijft Wendy dat Lizzy weer thuis is. Ze spreekt van 'het mooiste cadeau'.

Stap voor stap herstellen

Wendy laat weten dat het gezin weer vertrouwen mag hebben in de toekomst en dat er stap voor stap gebouwd kan worden naar een normaal leven. ''Dat zal voor Lizzy nog een aantal maanden gaan duren. Maar we zijn in ieder geval weer in onze eigen fijne omgeving.''
Van Dijk spreekt haar dank uit aan het personeel van het LUMC in Leiden. ''Wat een specialisme en wat een goede, liefdevolle zorg van iedereen daar. Onvergetelijk.'' De dag werd nog wat specialer doordat oma Tiny 80 is geworden. ''Die verjaardag gaan we niet snel vergeten.''

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19