Wesley Sneijder heeft een nieuwe vriendin en dat is een bekende dame

BNers
door Roland
maandag, 20 mei 2024 om 18:43
sneijder
Het gaat Wesley Sneijder behoorlijk voor de wind. De ex van Yolanthe Cabau lijkt een bekende dame aan de haak te hebben geslagen. Nu gingen de geruchten al langer, alleen wilde geen van beide tortelduifjes het bevestigen. Maar om elkaar dan 'per ongeluk' te filmen is niet bepaald handig.

Wesley en Megan

Wesley Sneijder wordt al geruime tijd in verband gebracht met verschillende vrouwen. Zo zou hij het eerder al gezellig hebben gehad met Megan Desaever.
Voor wie haar niet kent: dat is een 24-jarige blonde die bekend is geworden door mee te doen aan de show Ex On The Beach (EOTB). Wesley, die zelf al 39 jaar is, werd vorig jaar muilend gespot met haar. Een relatie zat er helaas niet in.

Wesley Sneijder vriendin

Is Wesley dan single? Daar lijkt het niet op. In oktober vorig jaar was hij bezig met Romy Lukassen, die destijds 21 jaar was.
Lukassen is gek op sociale media en post geregeld foto's van zichzelf op Instagram. Door een weerspiegeling in haar zonnebril, ontdekte het juicekanaal Reality.FBI dat Wesley samen met haar op vakantie was. En dat is niet alles, want Romy's familie was er ook.
Het kanaal stuurde Romy een bericht maar die ontkende alles. De afgelopen maanden hebben we weinig meer vernomen van Romy en Wesley.
Tot nu! Want Reality.FBI heeft opnieuw tastbaar bewijs in handen dat de twee wel degelijk met elkaar zijn. De twee verraden zichzelf via Instagram.

Heel toevallig

De Turkse voetbalclub Galatasaray speelde gisteren thuis en Wesley zat in het stadion. Op hetzelfde moment zat Romy te genieten van de zon. In Istanbul. ''Dat kan geen toeval zijn'', zo merkt het kanaal op.
Het wordt nog mooier, want niet veel later post Romy een video waarin Wesley Sneijder toevallig te zien is. Is dit ook toevallig? Uiteraard niet. Onderstaand de beelden:

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...