Wordt de chaos rondom Ali B nog groter?

BNers
doorshowbladwoensdag, 19 januari 2022 at 9:45
Wordt de chaos rondom Ali B nog groter?
Nu BOOS een aflevering heeft aangekondigd waarbij een schandaal rondom The Voice aan het licht komt, zijn er veel vragen rondom Ali B. Toch krijgt Jeroen Rietbergen nu nog de meeste aandacht, omdat hij toegegeven heeft dat hij de mist is ingegaan. Aankomende donderdag komt de aflevering van BOOS online. Waarschijnlijk is het dan Ali B waar iedereen het over zal hebben.

Breghje en Ali B nu wel uit elkaar

Breghje gaf eerder aan dat zij en Ali B nog niet uit elkaar zijn, maar een juicekanaal komt nu met een ander verhaal. Reality.fbi meldt namelijk dat Ali B nu een verzoek heeft ingediend om Breghje de toegang tot zijn bankzaken te ontzeggen. Wellicht dat de relatie nu dus toch is stukgelopen vanwege de schandalen die morgen in de aflevering van BOOS aan het licht zullen komen.

Er waren al een tijdje geruchten dat Ali B vreemdging

Eerder waren er al geruchten dat Ali B veel vreemdging. Toen ging het echter slechts om geruchten. Nu is er ook aangifte gedaan tegen Ali B vanwege het misbruikschandaal bij The Voice. Bovendien zegt BOOS een groot onderzoek te hebben gedaan. De vraag is nu dus hoe men hierna naar Ali B zal kijken. Nu is het nog vooral Jeroen Rietbergen die de aandacht krijgt, maar waarschijnlijk zal dit spoedig veranderen.
0 Reacties