Yolanthe reageert genadeloos op nieuwe liefde van Wesley

BNers
door Roland
woensdag, 18 oktober 2023 om 12:59
yolanthe
Recent doken er beelden op van Wesley Sneijder, die gespot werd in Casablanca met zijn nieuwe vriendin van 21 jaar oud. Opmerkelijk is dat hij hier nog steeds was op de dag van de verjaardag van Xess Xava, die 8 jaar werd.
Yolanthe heeft op Instagram een gevoelige sneer uitgedeeld aan papa Wesley. Ze lijkt het niet te waarderen dat hij liever bij een meisje zit, dan bij zijn eigen zoon.

Romy Lukassen

Wesley werd een paar dagen geleden dus gesignaleerd in de nabijheid van Romy Lukassen. Dat zit als volgt: de blondine post graag foto's van zichzelf op Instagram.
Niets mis mee, maar in de weerspiegeling was Wesley Sneijder te zien. Toen Romy dat niet veel later ontdekte, verwijderde ze de foto. Toch vreemd.
Maar goed, toen was het natuurlijk al bekend. En inmiddels is Romy ondervraagd. Zij beweert dat ze niet meer dan 'goede vrienden' zijn.
Dat gelooft helemaal niemand. Romy is namelijk met haar hele familie op vakantie, en Wesley is daarbij. Dat kan bijna geen toeval zijn.

Yolanthe

Een dag later deelde Yolanthe Cabau een foto op Instagram. Het zoontje van Yolanthe en Wesley, Xess Xava, is acht jaar geworden.
Je zou verwachten dat Wesley dat een belangrijke dag vindt. Maar niets blijkt minder waar. Op Instagram heeft Yolanthe daar dan ook naar verwezen met een ietwat cryptische, maar zeer duidelijke, tekst.
’Yesterday, my favorite little person in the world turned 8! I wanted to be 100% present all day long for him, so I’m posting a day after.
Volgens meerdere kanalen, waaronder Juicechannel en Para is die laatste zin een verkapte uithaal. Dat Wesley liever bij een meisje van 21 jaar is dan bij zijn eigen zoon op zijn verjaardag: nee, daar hebben niet veel mensen respect voor.
Heb jij hier een mening over? Onderstaand kun je 'm aanvinken :)

Poll

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...