Youp van 't Hek haalt John en Linda de Mol door de gehaktmolen in nieuwste column

BNers
door showbladmaandag, 24 januari 2022 om 7:47
youp van t hek 1
Youp van 't Hek heeft zijn kansen om ooit nog op SBS6 te komen verspild. In zijn nieuwste column in het NRC haalt hij vernietigend uit naar de familie de Mol.

Youp van 't Hek

Youp heeft zoals de rest van Nederland met open mond gekeken naar alle ontberingen die aan het licht kwamen. Zo noemt hij de ex-geliefde van Linda de Mol ‘Jeroen-zaad-aan-je-schoen.' Maar John blijft de grootste loser van het stel, aldus Youp: “Wat een vals gekraai. Lang geleden dat ik iemand openlijk zoveel brokken hoorde jokken."
Volgens de mediamagnaat zelf was hij 90% van de tijd bij de opnames van The Voice. Toch kon hij zich niks herinneren van grensoverschrijdend gedrag: “Dit is geheugenverlies waar zelfs onze premier een puntje aan kan zuigen. De hele familie is doodziek en ze zitten allemaal tot over hun wenkbrauwen in dezelfde shit."

BOOS interview

Volgens van 't Hek wist niet alleen John van alle misstanden af, maar was Linda hier ook van op de hoogte. “Dat interview betekent het einde van onze John”, denkt de legendarische comedian. Na het vrouwenprotest bij Talpa, bracht Jennifer Ewbank ook naar buiten dat ze tot twee keer ongewenst is toegesproken of aangeraakt: “En John was daar toevallig niet bij. Terwijl hij er verder altijd was.”

NET BINNEN

patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29
mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46