Zanger Rinus deelt hartverscheurend nieuws na het overlijden van zijn vriendin

BNers
door Roland
zaterdag, 08 juni 2024 om 10:46
debora en rinus
Gisteravond laat werd bekend dat Debora Siepman, de vriendin van volkszanger Rinus Dijkstra (54) plots is overleden. Romana, zoals veel mensen haar kennen uit het liedje 'Met Romana op de Scooter', is slechts 51 jaar geworden.

Vriendin Zanger Rinus overleden

De manager van Zanger Rinus heeft het tragische overlijden inmiddels bevestigd, nadat Omrop Fryslân dit als eerste naar buiten bracht.
Rinus zelf is vanzelfsprekend zwaar aangeslagen door het plotselinge wegvallen van zijn steun en toeverlaat. Alsof het overlijden nog niet zwaar genoeg is, hadden de twee mooie toekomstplannen. Rinus verklaart zelfs dat de twee verloofd waren en dat ze zouden gaan trouwen.
''Dit overlijden is een enorme shock en ik zal de komende periode nodig hebben om alles te verwerken'', aldus Rinus.
''Ik hoop dat iedereen mij de rust gunt die ik daarbij hard nodig zal hebben.'' Rinus wil iedereen bedanken voor de steun die hij tot nu toe heeft ontvangen.

Romana

Rinus en Debora hebben elkaar jaren geleden leren kennen als penvrienden, en van het een kwam het ander. De twee betrokken een rijtjeshuis in Drachten, die in veel videoclips als decor diende.
Vijftien jaar geleden kreeg het koppel ineens landelijke bekendheid. In de voortuin van hun huis werd de hit 'Met Romana op de Scooter' opgenomen. Binnen vijf dagen werd het nummer op YouTube meer dan 300.000 keer beluisterd.
Daarna was 'Romana' in vele andere clips te zien. Als Rinus ergens moest optreden, ging ze altijd met hem mee.
Hoewel de doodsoorzaak nog niet officieel bekendgemaakt is, schijnt het om een acute hartstilstand te gaan. Debora zal begraven worden in besloten kring.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...