Vriendin (51) van zanger Rinus plotseling overleden

BNers
door Roland
vrijdag, 07 juni 2024 om 21:27
debora
Een zeer heftig bericht. De vriendin van zanger Rinus, Debora, is vanmiddag plotseling overleden. Ze is bij het grote publiek ook wel bekend als Romana en verwierf landelijke bekendheid door het nummer Met Romana op de scooter.

Vriendin zanger Rinus

Omrop Fryslân meldt dat Debora vermoedelijk is overleden aan een acute hartstilstand. De hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen, maar er kon niets meer worden gedaan.
Zanger Rinus is vanzelfsprekend kapot van verdriet. Hij laat weten dat er in besloten kring afscheid genomen zal worden van Deborah.

Op de scooter

Zoals gezegd leerde Nederland Debora kennen door de hit 'Met Romana op de scooter. Binnen vijf dagen tijd werd de hit meer dan 300.000 keer bekeken.
Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat Debora in videoclips van zanger Rinus te zien was. Ze mocht slechts 51 jaar worden.

Ongeluk

In 2020 kwam er aangrijpend nieuws over Deborah naar buiten. Nadat ze een sigaar had aangestoken, stond haar gezicht en haar haren in brand.
Hiervoor is ze destijds behandeld in het brandwondencentrum. Dat was vanzelfsprekend schrikken voor zowel Deborah als voor Rinus.
Inmiddels stromen de condoleances binnen. Op X en andere social media betuigen mensen hun medeleven. Ook wij willen Rinus en de familie veel sterkte wensen met dit verdrietige verlies.
Steun Rinus met een hartje en een lieve reactie. Dank❤️

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...