ZIEN: 'Ali-B in verwarde toestand en alleen aangetroffen in Disneyland Parijs'

BNers
door Roland
dinsdag, 19 juli 2022 om 8:20
AliB
Ali B. houdt zich al tijdenlang (bewust?) gedeisd op sociale media. Eigenlijk al sinds het schandaal bij The Voice in het programma BOOS werd aangekaart.
Okee, hij ging na de onthullingen door (anonieme) dames dan wel direct op vakantie naar Dubai waar hij feestvierend en shoppend werd gespot, maar verder wacht hij de ontwikkelingen allemaal rustig af. Dat er aangiftes tegen hem liggen lijkt hem weinig te deren, iets dat ook al bleek uit een statement op zijn Instagram.

Ali B. in verwarde toestand aangetroffen

De rapper heeft dus duidelijk voor rust gekozen en wordt nauwelijks nog in het openbaar gespot. Roddelaccount Juice Channel heeft echter nieuws over het reilen en zeilen van Ali. Een 'spion' van het kanaal zag Ali gisteren namelijk lopen in Disneyland Parijs. En dat was een nogal vreemde gewaarwording.
Volgens de spion liep de rapper moederziel alleen door het park, waarbij hij er heel slecht uitzag. Volgers vonden hem daarnaast ook erg 'verward' overkomen. Het vermoeden bestaat dat Ali natuurlijk niet helemaal alleen naar het park gegaan, maar was hij er samen met zijn gezin. Onderstaande foto is van een flinke afstand gemaakt en we kunnen dus niet met zekerheid zeggen of Ali ook echt de draad kwijt was.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19