Zoon Glennis Grace zorgt voor 'hinder' bij bioscoop

BNers
door Rick
donderdag, 08 september 2022 om 10:22
Glennis Grace
Glennis Grace ging samen met haar zoontje naar de bioscoop. De bedoeling was om gezellig samen een avondje uit te gaan, maar naar eigen zeggen veroorzaakt haar zoon 'hinder'.

Hinder door zoon

Glennis Grace plaatst een video op Instagram waarop te zien is dat ze snoepgoed aan het pakken is. Terwijl ze dit aan het doen is wordt ze 'gehinderd' door haar zoon. Ze zegt dit natuurlijk wel met een lach. Misschien was dit een verwijzing naar de gebeurtenis in de Jumbo.
Ze was samen met haar zoon naar een 4DX Film. Dat is een film met extra veel effecten. Zo bewegen de stoelen en kan er zelfs regen in de zaal vallen. Dit kun je allemaal bedienen met een knop.
Maar Glennis was geen fan van de regen: "Die gaat bij mij dus", meldt de zangeres vastberaden. Ook dolt ze dat ze geen boomerangs meer mag maken voor op Instagram. "Wordt vannacht nog verwijderd."

Bezoekje Ter Apel

Laatst kwam Glennis grace nog in het nieuws doordat ze voor ophef zorgde in Ter Apel. Ze had namelijk het tentenkamp bezocht en dat bezoekje had voor veel ergernis gezorgd.
Maar Glennis werd niet met gejuich ontvangen. Ze werden namelijk door een medewerkster van het Rode Kruis op haar vingers getikt. “Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht.”

NET BINNEN

joost klein

Joost Klein komt met opmerkelijke boodschap voor Eurovisie 2025

mei 21, 15:42

We zitten inmiddels anderhalve week na het Songfestival debacle en nog immer is het onduidelijk wat er nu exact is gebeurd in Zweden met Joost Klein. Niemand wil er iets over zeggen en iedereen verwij...

onweer

Wederom noodweer op komst: hier gaat het straks gigantisch los

mei 21, 14:22

Gisteren ging het in het noorden van Nederland faliekant mis. Het stortregende flink en in Friesland liepen straten vol met water, tot verbijstering van veel bewoners. Er is slecht nieuws, want straks...

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...