Zware ruzie uitgebroken tussen personeel van Shownieuws

BNers
doorRolandvrijdag, 02 juni 2023 at 20:41
Zware ruzie uitgebroken tussen personeel van Shownieuws
Airen Mylene blijkt een enorme stoorzender binnen Shownieuws, die er niet vies van is om haar collega's erbij te lappen. Zo vertelde ze in geuren en kleuren op de radio dat er tijdens een personeelsfeestje twee van haar collega's in een kast doken en daar werden betrapt.

Onthulling

Als er een ding is wat je beter niet kunt doen, is persoonlijke dingen onthullen over collega's. Dat is gewoon niet slim. Maar Airen Mylene heeft daar maling aan. Op Radio 538 deed ze de pikante onthulling over het feestje. De bewuste collega's zouden zijn betrapt door een schoonmaker.
Natuurlijk werd er doorgevraagd, want als je A zegt moet je ook B zeggen. Dat deed Airen niet. En dus kwamen er aanvullende vragen. ''Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie? ''Het zijn dus verschillende niveaus'', zo luidde haar reactie. Mensen die zaten te luisteren konden hun oren niet geloven. ''Wat een snitch'', was een van de meest gelikete reacties.

Mogelijke namen

Juicechannel is bovenop de zaak gedoken en had meteen een lijstje met namen paraat. Een van de namen die op die lijst stond, was Dyantha Brooks. Die was daar niet blij mee en stuurde een e-mail. Ze schreef: ''Ik heb elk feest van Talpa het afgelopen jaar gemist, dus houd mij alsjeblieft uit deze narigheid.''
Andere namen die rondzingen, zijn die van Tooske Ragas en Manuel Venderbos. Dat Ayren binnenkort op zoek moet naar een andere baan lijkt wel duidelijk. Ze raakte al eerder gebrouilleerd met Patty Brard en wordt nu door niemand meer gepruimd.

Excuses

Toch probeert Ayren nu het vege lijf te redden. Ze heeft een excuus-mailtje naar de gehele redactie gestuurd en is bang dat ze ontslagen wordt. Volgens Juicechannel is het niet duidelijk of deze excuses geaccepteerd zijn. Het is in ieder geval wel duidelijk dat men bij Shownieuws klaar is met haar...
0 Reacties