Zware teleurstelling voor Hans Klok: ''Ik ben daar helemaal niets''

BNers
door Roland
vrijdag, 29 juli 2022 om 7:06
Klok
Hans Klok (53) vertrok onlangs naar het Amerikaanse Las Vegas om daar shows te gaan geven. Zijn verblijf liep uit op een behoorlijke teleurstelling en gedesillusioneerd (woordgrap) keerde Klok terug naar Nederland. Hij is er blij mee en wil niet meer terugkeren naar de Verenigde Staten.
Volgens Hans is hij ''niets'' in Las Vegas. In Nederland krijgt hij tenminste nog een ''hartverwarmende ontvangst'' en dat doet hem erg goed.

Coronavirus

Hans heeft eigenlijk niets leuks in Amerika meegemaakt. ''Ik kreeg een contract voor tien jaar, maar door het coronavirus ging het niet door. Ik was op 13 maart 2020 te gast in de talkshow van Ellen Degeneres. "Twee dagen gingen alle theaters in Las Vegas op slot. Zelfs het immense Cirque du Soleil ging failliet. Ik heb nog een jaar in Las Vegas gewoond zonder te kunnen optreden."
Toen de Nederlandse illusionist terugkeerde naar Nederland, wachtte hem een warme ontvangst. Zo mocht hij aanschuiven bij het tv-programma Zomergasten, kreeg hij een show in de Amsterdamse Harbour Club en is hij nu lekker bezig met een circusavontuur. Zijn grote wens is een eigen nationaal circus op te zetten.

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08