jeroen rietbergen the voice of holland
BNers

Bridget Maasland beschuldigd John de Mol ervan dat hij afwist van wangedrag The Voice of Holland

Bridget Maasland denkt dat het wangedrag bij The Voice allang duidelijk was achter de schermen, zowel bij Linda de Mol als haar broer John: “Het is natuurlijk één grote familie.”

Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen was de eerste persoon die bekende dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij vertelde ook dat het al jarenlang speelt, en dat hij al eerder op zijn vingers is getikt. Toch blijven RTL en producent UTV ontkennen dat ze er iets vanaf wisten.

Bridget Maasland vertelde in RTL Boulevard dat het erop lijkt alsof John zijn zwager een hand boven het hoofd heeft gehouden, zodat hij zijn baantje kon houden: “Het zit wel raar in elkaar. Als het in 2016 was dat hij zijn vrouw, maar ook zijn opdrachtgever – dat was destijds nog Talpa – hiermee heeft geconfronteerd… Dat is natuurlijk één grote familie uiteindelijk.”

Rob Goossens denkt zelfs dat John degene is geweest die Rietbergen op de vingers heeft getikt: “Ja, inderdaad, want in die tijd was The Voice nog helemaal van John de Mol. Hij heeft het over een opdrachtgever en of het RTL was geweest of Talpa, dat is uit het statement niet op te maken.”