Beroemde acteur op straat (37) doodgeschoten

Buitenland
door Roland
dinsdag, 28 mei 2024 om 12:37
kaars
Verschrikkelijk nieuws vanuit de Verenigde Staten. Meerdere media, waaronder RTL Boulevard, maken er melding van dat de bekende acteur Johnny Wactor (37) is omgekomen bij een schietpartij. Hij probeerde een poging tot diefstal te voorkomen en werd neergeschoten.

Autodiefstal

Johnny Wactor is bekend van de serie General Hospital. Hij was te zien in meer dan 160 afleveringen. Ook was hij te zien in Criminal Minds, Siberia en Westworld.
Afgelopen weekend probeerden drie dieven een onderdeel van Wactor's auto te stelen. Volgens de BBC betrof dat de katalysator van het geparkeerde voertuig. De acteur zag een van de mannen aan zijn auto rommelen en dacht dat zijn auto zou worden weggesleept.
Zijn moeder verklaart tegenover NBC4 dat haar zoon kalm op de man af liep en vroeg wat er aan de hand was. Daarop werd hij direct neergeschoten.
De dader vluchtte samen met twee anderen en heeft geen moment omgekeken naar Wactor, die er heel slecht aan toe was. De acteur is in een ziekenhuis in Los Angeles overleden aan zijn verwondingen.

Inzamelingsactie

Johnny Wactor heeft slechts 37 jaar mogen worden. Inmiddels heeft zijn peetmoeder een inzamelingsactie op touw gezet.
Ze hoopt dat mensen geld doneren voor Johnny's moeder en zijn broers. Die wonen 2.000 kilometer verderop. De vrouw vraagt om gul te geven, zodat de familie zo vaak als nodig op en neer kan reizen naar de plek waar ze hun zoon en broer verloren.
Op het moment van schrijven is er al zo'n 35.000 dollar binnengekomen. Het doel is vastgesteld op 100.000 dollar.

The entire General Hospital family is heartbroken to hear of Johnny Wactor’s untimely passing. He was truly one of a kind and a pleasure to work with each and every day. Our thoughts and prayers go out to his loved ones during this difficult time.

Image
6.9K
Reply

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...