Beroemde tv-presentator (67) dood gevonden op vakantie

Buitenland
door Roland
zondag, 09 juni 2024 om 12:12
kaars
Een verdrietig bericht. De bekende Britse televisiepresentator Michael Mosley is op vakantie helaas om het leven gekomen. Mosley (67) was sinds woensdag vermist geraakt op het Griekse eiland Simi. Vandaag werd zijn levenloze lichaam gevonden.

Michael Mosley Griekenland

Mosley, die wereldwijd bekend is als tv-dokter bij de Britse omroep BBC, besloot woensdag te gaan wandelen in de bloedhitte.
Hij besloot in zijn eentje langs een rotsachtige kust te gaan lopen en liet zijn mobiele telefoon thuis, zo schrijft RTL Boulevard. Toen hij in de avond nog steeds niet was teruggekeerd, gaf zijn vrouw hem als vermist op. Men is daarop direct een zoektocht gestart.
Met man en macht is er gezocht naar Mosley. Onder meer speurhonden, duikers, drones, helikopters, de politie en de kustwacht hebben er alles aan gedaan hem te vinden.
De hoop was erop gevestigd hem levend aan te treffen. De vrees bestond echter dat hij in de grotten langs de kust terecht was gekomen.
Die kunnen door het water uit de zee snel gevuld worden. Het gedeelte bij Agia Marina waar gezoch werd, kent de naam 'De Afgrond'.
En juist hier werd het ontzielde lichaam van de presentator vanmorgen vroeg aangetroffen. Dat melden Britse en Griekse kranten zojuist.

Beroemde presentator

Mosley is niet alleen bekend in Engeland. De arts, televisiepresentator en producer was sinds 1985 werkzaam voor de BBC. Hij is meermaals onderscheiden voor zijn programma's en publicaties over gezondheid.
Mosley is helaas slechts 67 jaar geworden. Hij laat naast zijn vrouw ook vier kinderen achter

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...