Dochter Elvis Presley (54) plotseling overleden

Buitenland
door Roland
vrijdag, 13 januari 2023 om 8:19
Elvis
Verschrikkelijk nieuws voor de familie Presley. De dochter van Elvis en Priscilla, Lisa Marie, is gisteravond plotseling overleden. Dat meldt haar moeder.
''Met pijn in mijn hart deel ik het verschrikkelijk nieuws dat mijn mooie dochter Lisa Marie ons verlaten heeft'', zo schrijft Priscilla. Volgens de entertainmentwebsite TMZ is een acute hartstilstand de doodsoorzaak.

Gevonden door huishoudster

De website meldt ook dat Lisa Marie gevonden werd in een slaapkamer door de huishoudster. Op vrijwel hetzelfde moment kwam haar ex-man thuis, die meteen is begonnen met reanimeren tot de hulpdiensten arriveerden. In het ziekenhuis is geprobeerd het leven van Presley te redden, maar helaas is dat niet gelukt.

Levensloop

Lisa Marie was 9 jaar oud toen haar vader Elvis in 1977 overleed. Ze trad in de voetsporen van haar vader en werd zangeres. Ze heeft drie albums uitgebracht.
Op liefdesgebied waren er twee spraakmakende huwelijken. Zo was ze tussen 1994 en 1996 getrouwd met Michael Jackson. In 2002 volgde een huwelijk met Nicolas Cage, maar dat hield slechts 4 maanden stand.
Lisa Marie heeft vier kinderen. Een van hen, Benjamin Keough, besloot om op 27-jarige leeftijd (in 2020) uit het leven te stappen.

NET BINNEN

ruud gullit

Voetbalfans laaiend, gaan helemaal los over deze 3 Oranjefans

jun 17, 13:34

Nederland won gisteren 1-2 van Polen, maar op social media gaat het heel ergens anders over. Kijkers uit het buitenland reageren laaiend op drie Oranjefans die voor de dag kwamen als imitatie van Ruud...

memphis

Medium Liesbeth weet het zeker: zoveel goals gaat Memphis op dit EK maken

jun 17, 12:57

Het EK voetbal is begonnen en het Nederlands Elftal heeft de eerste wedstrijd direct met 1-2 gewonnen van Polen. Memphis Depay bakte er geen pepernoot van, maar volgens paragnost Liesbeth van Dijk gaa...

geldmaat

Contant geld pinnen niet meer gratis: dit bedrag ga je per opname aftikken

jun 17, 10:53

Anno 2024 zijn er steeds minder mensen die contant betalen, of flappen uit een automaat halen. Betalen met munt- en briefgeld is tegenwoordig een stuk minder populair dan afrekenen met een pinpas of m...

guus meeuwis concert

Concert Guus Meeuwis stilgelegd, publiek moet snel weg

jun 16, 20:53

Lichte paniek vanavond in het Philips-stadion. Het Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis is vanavond kort stilgelegd en fans die op het veld van de Eindhovense club stonden, moesten het vel...