Oud-MAFS-deelnemer (33) levenloos aangetroffen

Buitenland
door Roland
dinsdag, 02 juli 2024 om 13:35
kaarsje
Een verdrietig bericht. Voormalig MAFS (Married At First Sight) deelnemer Andrew Jury uit Nieuw-Zeeland is op 33-jarige leeftijd overleden. Zijn levenloze lichaam werd door gevangenbewaarders ontdekt toen ze de cel waarin hij zat wilden inspecteren.

Married At First Sight

Voor Nederlanders is Andrew Jury wellicht een onbekende. Hij deed mee aan het eerste seizoen van de show in Nieuw-Zeeland.
Na zijn deelname aan Married At First Sight, besloot hij afstand te nemen van het leven in de schijnwerpers. De realityster, die ontzettend populair was, maakte echter een aantal foute beslissingen waardoor hij vast kwam te zitten.
Shownieuws meldt dat Jury in de gevangenis belandde vanwege het onrechtmatig betreden van een gebouw, mishandeling, het veroorzaken van opzettelijke schade, het bezit van een wapen en ook nog voor bedreigend gedrag.

Levenloos aangetroffen

Jury zat vast in de gevangenis van Auckland. Een paar uur voordat hij voor de rechtbank had moeten komen, werd zijn levenloze lichaam ontdekt.
Gevangenispersoneel heeft nog getracht hem te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. The New Zealand Herald meldt dat er geen sprake is van een misdrijf.

Mentale toestand

De vader van Andrew meldt aan de krant dat hij aangeslagen en verdrietig is. Naar eigen zeggen maakte hij zich al tijden zorgen om de mentale toestand van zijn kind.
´´Het had een signaal moeten zijn op het moment dat Andy stopte te communiceren met vrienden en familie'', zo besluit zijn vader.
Tragisch genoeg is Andrew Jury slechts 33 jaar geworden.

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...