Wereldberoemde acteur (43) plotseling overleden

Buitenland
door Rolandmaandag, 18 september 2023 om 13:45
kaars
Zeer droevig nieuws op deze maandagmiddag. Zojuist is bekend geworden dat acteur Billy Miller om het leven is gekomen. Dat laat zijn manager Marnie Sparer weten aan de entertainmentwebsite Variety. Miller is slechts 43 jaar geworden.

Zeer bekend

Wie Miller niet kent, heeft vermoedelijk nog nooit gehoord van de series General Hospital en The Young and the Restless. Hierin vertolkte hij prominente rollen. Voor zijn rol in The Young and the Restless ontving Miller maar liefst drie Daytime Emmy-awards.
Dat zijn Amerikaanse prijzen voor televisieprogramma's die 's middags worden uitgezonden. Miller was ook nog te zien in de enorm populaire serie Suits, zo meldt Shownieuws.In totaal was de Amerikaan maar liefst 20 jaar actief als acteur. Naast televisieprogramma's speelde hij in vier films, waarvan American Sniper ongetwijfeld de meest bekende was.

Manische depressie

In de verklaring van zijn manager valt te lezen dat Billy op 15 september is overleden. Dat is slechts twee dagen voordat hij 44 jaar zou worden. Zijn manager Marnie Sparer schrijft dat Billy leed aan een 'manische depressie'. De exacte doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Er wordt rekening mee gehouden dat hij zichzelf van het leven heeft beroofd. Hij had geen partner en laat ook geen kinderen achter.

NET BINNEN

maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29