Hugo de Jonge op straat
BNers

Dochter Hugo de Jonge wil liever niet met hem op straat gezien worden

De gezinsleden van Hugo de Jonge vinden het soms moeilijk dat hij zoveel aandacht krijgt. De Jonge kan vanwege zijn rol in de overheid niet langer onopgemerkt de straat op. Hij krijgt ook zeer veel negatieve reacties op het coronabeleid. Hugo laat aan het tijdschrift LINDA. weten dat zijn gezin de situatie soms moeilijk vindt.

Dat Hugo de Jonge veel negatieve aandacht krijgt, mag wel duidelijk wezen. Toen de minister eerder dit jaar in de Kuip was, werd hij bijvoorbeeld ook al door medesupporters toegezongen met “Hugo houd je bek”.

De Jonge laat aan LINDA. weten dat zijn dochter, Sarah genaamd, liever niet meer met haar vader de straat op gaat. Ook zijn zoon zou het soms lastig vinden. Hugo kan zijn zoon nog moeilijk ondersteunen wanneer deze gaat voetballen. De Jonge geeft overigens wel aan dat juist zijn gezin hem ook veel steun biedt in deze tijd. Bovendien geeft hij aan dat hij ook in deze tijd achter zijn beroepskeuze staat. Hij laat weten dat het heftig is om zulke invloedrijke keuzes te maken, maar hij is ook blij dat hij dit mag doen.