Badr Hari: ''Sommige van mijn kinderen hebben me nog nooit zien winnen''

Entertainment
doorRolandzaterdag, 19 maart 2022 at 13:06
Badr Hari: ''Sommige van mijn kinderen hebben me nog nooit zien winnen''
De 36-jarige kickbokser Badri Hari staat vanavond een zware partij te wachten tegen Arkadiusz Wrzosek. De vorige keer dat de twee vechters tegenover elkaar stonden, won de Pool. Met een keiharde trap ging Hari tegen het canvas. De Marokkaan aast vanavond op revanche.

Hasselt

Het gevecht vindt plaats in het Belgische Hasselt. Mocht Hari vanavond niet winnen. betekent dat niet het einde van zijn carrière. Op 26 januari van dit jaar signeerde Hari namelijk een lucratief driejarig contract met Glory.

Al 4 keer op rij verloren

Badr bokste in totaal 122 wedstrijden. Hiervan won hij er maar liefst 106, waarvan 92 op knock-out. Vijftien keer werd hij verslagen en eenmaal werd het gelijk.
Desondanks is Hari bezig aan een zeer slechte reeks. Zijn laatste 5 partijen verloor hij achtereenvolgens van Rico Verhoeven (2x), Benjamin Adegbuyi en dus Arkadiusz Wrzosek.
Voor de laatste overwinning moeten we helemaal terug naar 22-08-2015. Op die datum won hij in Rusland van de Nederlander Ismael Londt.
Wanneer hij wordt gecofronteerd met zijn recente prestaties, erkent Hari dat het hem hoog zit. ''Sommige van mijn kinderen hebben mij nog nooit zien winnen. Weet je wat dat met mij doet?''

Ook vanavond: Jamal Ben Saddik vs. Levi Rigters

De tweede partij die vanavond op het programma staat bij Glory 80 is Jamal 'The Goliath' Ben Saddik tegen Levi Rigters. Ben jij niet in de Trixxo Arena aanwezig? No worries.
Om 19.00 uur begint de zogeheten preliminary card. Tot 20.00 uur kun je deze wedstrijden gratis kijken op de website van Glory en via KIJK.nl.
Vanaf 20.00 uur begint de main card. Tickets kosten €19,99 en zijn verkrijgbaar door HIER te klikken. Veel kijkplezier!
0 Reacties