De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

Entertainment
door Roland
donderdag, 18 april 2024 om 21:34
mariska en frans bauer
Het is donderdagavond en dus stond vanavond aflevering drie van De Bauers op het programma. De eerste twee uitzendingen waren een megasucces. Hoewel de kijkcijfers pas morgen binnendruppelen, zal de serie ook vanavond prima bekeken zijn.

Hond Saartje

In de aflevering van vanavond is te zien hoe Frans na het vieren van zijn vijftigste verjaardag een wensenlijstje in elkaar aan het flansen is. Hij wil onder meer flink wat gewicht kwijt (30 kilo) en wil daarnaast met Mariska de Italiaanse hoofdstad Rome bezoeken.
Ook te zien was het in huis nemen van hond Saartje. Hoewel de rest van aflevering weer top was, kunnen veel kijkers niet ophouden praten over de mooie moment. Het regent dan ook reacties. Geen negatieve, want heel Nederland is dol op de Bauers. Het zijn te veel reacties om hier neer te zetten. Daarom hebben we voor jou een kleine selectie gemaakt:

Overweldigend

We hoeven het eigenlijk niet meer te zeggen, want we zien het al aan likes op berichten over De Bauers, maar de serie is een gigantische hit. Het is eigenlijk een vervolg op de serie die twintig jaar geleden te zien was op tv.
In De Bauers zien we Frans, Mariska en hun kinderen. Zij delen niet alleen humor en gezelligheid met de kijkers, maar nemen je ook mee in de minder leuke momenten in het leven, zoals het herseninfarct dat Mariska twee jaar geleden kreeg.
Vorige week onthulde Frans wat hij ervan zou vinden als er een vervolg zou komen op dit seizoen. Zijn reactie kun je hier lezen. De zanger vindt het allemaal enorm overweldigend en had er niet bepaald op gerekend dat het zo'n megasucces zou worden.
Heb jij ook genoten van de aflevering van vanavond? Like dit bericht dan op Facebook en deel het, zodat meer mensen het kunnen lezen!

Poll

NET BINNEN

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...