Deelneemster Mr. Frank Visser kort na de uitzending plotseling overleden

Entertainment
door Roland
maandag, 03 juni 2024 om 23:30
candle
Sidekick Viktor Brand ging gisteravond in het programma Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug naar Capelle aan den IJssel. Daar was het een tijd geleden hommeles tussen Corrie en haar buurvrouw Jolanda. Aan het eind van de aflevering kwam er schokkend nieuws.

Corrie en Jolanda

In februari vorig jaar bracht Viktor Brand een bezoek aan Corrie (90), die knettergek werd van haar buurvrouw Jolanda.
Corrie ervaarde enorme overlast door de kettingrokende Yolanda. Naar eigen zeggen kon ze haar balkondeur niet meer openzetten, omdat de rookwalmen haar hele huis (en haar longen) binnendrongen. Ze had van haar dokter te horen gekregen dat dit 'heel erg slecht' was.
Jolanda zag het (vanzelfsprekend) helemaal anders. Ze stelde dat ze zelf mag weten wat ze op haar balkon wil doen. ''Ik betaal huur, het is mijn balkon. Je mag roken, dat staat in je huurcontract.'' Jolanda dacht ook nog dat Corrie last heeft van haar sigaarrokende bovenbuur.
Invalrechter Bart Beuving vaardigde uiteindelijk een soort rookverbod uit. Tussen 22.00 en 07.00 uur mocht Jolanda niet meer op haar balkon roken. Iedere keer dat ze dat wel zou doen, zou ze 50 euro moeten betalen.

Plotseling overleden

Gisteravond ging Viktor dus terug naar Capelle aan den IJssel, om te kijken hoe het met de kibbelende dames gaat. Maar vlak na aankomst deelt hij verdrietig nieuws met de kijkers.
Het blijkt namelijk dat Jolanda kort na de opnames van de burenruzie plotseling is komen te overlijden. Enorm tragisch natuurlijk, eens te meer omdat Jolanda na het programma een kaartje en een bosje bloemen bij Corrie heeft afgegeven.
Kijkers reageren geschrokken op het overlijden van Jolanda. Onderstaand enkele reacties die kijkers op social media hebben geplaatst:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...

oranje

Oranjekijkers gaan helemaal los: ''Hij is nog irritanter dan Depay''

jun 21, 23:33

Gisteravond speelde Nederland het tweede duel in groep D. Tegen Frankrijk werd met 0-0 gelijkgespeeld, maar daar ging het na afloop niet bepaald over. Kijkers hebben zich gestoord aan het anti-voetbal...

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...