Dit is de extreem knappe dochter van Ludo en Janine uit GTST

Entertainment
door Roland
vrijdag, 13 januari 2023 om 14:18
Dochter
Wie wel eens Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) heeft gekeken, of dat nog steeds kijkt, weet maar al te goed wie Ludo en Janine zijn.

Oktober 1992

Janine (Caroline De Bruijn) vertoeft al sinds oktober 1992 in Meerdijk en dat is zo'n beetje net zo lang als dat GTST bestaat. De soapserie begon namelijk in oktober 1990. Het was eigenlijk de bedoeling dat Janine slechts één aflevering zou meespelen, als onenightstand van Simon.
Maar de klik tussen Simon en Janine was zó sterk dat Janine een vast personage werd. Vier jaar later kwam Ludo (Erik de Vogel) in de serie en wat begint als een knipperlichtrelatie eindigt in een vaste relatie. Op het werk en in hun privéleven.

Dochter

De liefde was zo sterk tussen de twee, dat ze op 29 juli 2000 een dochter kregen. Zij draagt de naam Solane en is werkelijk adembenemend knap.

Meerdere kinderen

We dienen nochtans te vermelden dat Ludo en Janine (zo noemen we ze maar even) in totaal drie kinderen hebben. Dochter Solane en twee zoons genaamd Vince en Alix. Maar goed, we lichten Solane er even uit.
De 22-jarige rechtenstudent lijkt de hele wereld over te reizen en er verschijnen dan ook om de haverklap fijne strandfoto’s op social media. Of je Goede Tijden Slechte Tijden nu een leuke serie vindt of niet, het heeft er wel mooi voor gezorgd dat deze dame op onze aardbol rondloopt.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...