Dit zijn de tien kandidaten van Wie is de Mol 2024

Entertainment
door Roland
dinsdag, 21 november 2023 om 10:39
kandidaten
Mooi nieuws, beste volgers. We kunnen ons weer gaan opmaken voor een nieuw seizoen Wie is de Mol! Het programma heeft zojuist de lijst met kandidaten bekendgemaakt voor de editie van Wie is de Mol 2024 en in dit artikel vertellen we jou om wie het gaat.

Kandidaten Wie is de Mol 2024

Dit jaar reist het team van Wie is De Mol? naar het adembenemende Mexico. De tien nieuwe kandidaten gaan op zoek naar de Mol, die zich onder hen begeeft. Welke Nederlanders zijn er dit jaar allemaal afgereisd? Het gaat om de volgende kandidaten:

Anna Gimbrère

Anna Gimbrère (37) is wetenschapsjournalist en presentatrice. Televisiekijkers kunnen haar onder meer kennen van haar deelname aan de programma's Tijd voor MAX, De Wereld Draait Door en de Slimste Mens. In 2021 was ze ook te zien bij De Grote Klimaatkwis.

Babs Schutte

Babs Schutte is een artiest, producer en songwriter. In haar Nederlandse nummers bespreekt ze taboes en rapt ze onder andere over identiteit, reflectie en sterotypering.
Je kunt Schutte kennen van het nummer 'Altijd Tijd'. Dat nummer kwam dit jaar uit. Ze werkte hiervoor samen met Willie Wartaal, van de Jeugd van Tegenwoordig.

Fons Hendriks

Wie kent hem niet? Ook een kandidaat bij Wie is De Mol 2024 is presentator, verslaggever en journalist Fons Hendriks.
De 37-jarige Hendriks is een bekend gezicht door zijn onderzoeken voor het AVROTROS-programma Radar, waar hij wekelijks consumentenproblemen onderzoekt.

Jeroen Spitzenberger

Acteur Jeroen Spitzenberger doet ook mee aan WIDM (Wie is De Mol?). Je kunt hem onder meer kennen van Alles is Liefde, Divorce, De Tweeling, Mannenharten, Meester Kikker, Oogappels, Stanley H, Bumperkleef, en Anoniem.
De 47-jarige Spitzenberger werd voor zijn vertolking van Pim Fortuyn in de veelgeprezen tv-serie ‘Het jaar van Fortuyn’ in 2022 onderscheiden met het Gouden Kalf voor beste acteur.

Jip van den Toorn

De volgende kandidaat is niemand minder dan Volkskrant-columnist Jip van der Toorn. De pas 30-jarige Jip is bij het grote publiek niet heel bekend.
Ze illustreert voor Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften waaronder Het Parool en De Morgen en maakt ook onderdeel uit van de redactie van het televisieprogramma Dit Was Het Nieuws.

Justin Mooijer

Justin Mooijer (31) uit Volendam staat bekend als dragqueen Janey Jacké. Hij/zij/het veroverde de tweede plek bij Drag Race Holland. Ook deed hij/zij/het mee aan de internationale versie van RuPaul's Drag Race: UK vs the World.
Justin probeert mensen te inspireren en gaat verkleed als Janey Jacké langs op scholen en bedrijven, om daar over diversiteit en inclusiviteit te praten.

Kees van der Spek

Wie ook op de kandidatenlijst van Wie is de Mol 2024 te vinden is, is niemand minder dan Kees van der Spek. De voormalige rechterhand van wijlen Peter R. de Vries presenteert sinds 2012 zijn eigen programma's en dat is een daverend succes.
Wie kent er niet de programma's Oplichters in het Buitenland, Graf zonder Naam, Moord of Zelfmoord en Oplichters op het Internet. En dan hebben we ook nog Oplichters Aangepakt.

Rian Gerritsen

De 52-jarige Rian Gerritsen is een gelauwerd toneelspeelster. Bij het grote publiek is ze bekend door rollen in onder meer De Luizenmoeder, Dokter Deen en Celblok H.
De wat jongere televisiekijkers kunnen haar kennen als buurvrouw Rian bij Zin in Zappelin en in Het Klokhuis.
rian

Rosario Mussendijk

Rosario Mussendijk (26) is een muzikale duizendpoot. Hij is artiest, producer, componist, dirigent, rapper en is ook nog singer-songwriter en toetsenist. En dat doet hij allemaal onder de artiestennaam Sor.
Voor zijn ongeëvenaarde prestaties werd hij in 2021 Maestro-winnaar. Hij won ook twee Edisons voor Beste Album en Beste Hiphop in 2023.

Tooske Ragas

De laatste kandidate voor het programma Wie is de Mol 2024 is Tooske Ragas. Ze begon haar loopbaan bij het muziekprogramma TMF. Sinds 2021 kennen we Tooske Ragas natuurlijk als een van de vaste presentatrices van Shownieuws.
Afbeelding: AVROTROS/Wie is de Mol?

NET BINNEN

eva over mijn lijk

OML-Eva deelt intens verdriet: ''Het is nog erger''

jul 18, 10:50

Eva, die bekend is geworden door haar deelname aan het programma Over Mijn Lijk, heeft via haar Instagramkanaal 'Longeneeslijk' bekendgemaakt opnieuw een tegenslag te hebben gekregen. Het gaat om een...

rene

B&B Vol Liefde-Rene betrapt, blijkt al een vriendin te hebben

jul 18, 9:47

B&B Vol Liefde 2024 is pas net van start gegaan en het is nu al flink mis. Dat heeft alles te maken met deelnemer René. Die is naar Griekenland gereisd in een poging het hart van Iris te veroveren, ma...

mart hoogkamer

Mart Hoogkamer praat mond voorbij en verklapt nu al babynaam

jul 18, 9:12

Mart Hoogkamer en zijn beeldschone vriendin Jennifer zijn in verwachting van hun eerste kind. De aanstaande vader, Mart dus, heeft nu alvast onthuld wat de naam van de spruit gaat worden. En dat is op...

tomas salas zsvlta6yarw unsplash 1

Monsterhitte op komst: Op deze dag gaan we echt wegsmelten''

jul 17, 9:21

Na weken van ellendig weer, lijkt het erop dat de zomer gaat losbarsten. Aankomende zaterdag staat ons een snikhete dag te wachten. Het kan wel 32 graden worden. Maar eerst gaan we het hebben over wat...