Je Huis op Orde-kijkers gaan los: ''Wat is dit voor zooitje?''

Entertainment
door Roland
woensdag, 20 maart 2024 om 21:26
victorbrand
Vanavond was alweer de derde aflevering te zien van Je Huis op Orde. Victor Brand ging hiervoor samen met organizer Quirine Molhuysen richting Hoek van Holland. Om precies te zijn naar Shiva, Edwin en hun zes! kinderen.

Shiva en Edwin

Wanneer je met veel mensen in een woning leeft, zijn er uiteraard ook veel spullen. Het gezin leeft een druk leven. Shiva heeft haar eigen foodtruck en Edwin is huisman. Hij draagt zorg voor de zes kinderen. Tijd voor opruimen is er daarom soms niet echt.
De familie kan ook niet groter gaan wonen en dus moeten er knopen doorgehakt worden. Er moeten een hoop spullen de deur uit, maar zo makkelijk gaat dat allemaal niet. Kijkers thuis zijn stomverbaasd over de puinhoop in de woning, en laten dat ook flink merken op X (Twitter). Onderstaand een greep uit de spijkerharde reacties:

Je Huis op Orde

In het programma Je Huis op Orde gaat presentator Victor Brand samen met Quirine Molhuysen en een team aan de slag om woningen binnen een week netjes op te ruimen, waarbij alles wat overbodig is de deur uitgaat.
Momenteel is het derde seizoen van Je Huis op Orde bezig. Het programma wordt elke woensdag uitgezonden om 20.30 uur op SBS6.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19