Kijkers Een huis vol emigreert gaan los: ''Wat doe je de kinderen aan!?''

Entertainment
door Roland
zaterdag, 23 maart 2024 om 9:30
ivankraan
Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Een huis vol emigreert. We konden genieten van de avonturen van de families Jelies en Kraan, die Nederland hebben verlaten. Kijkers hebben enorme kritiek en maken zich zorgen om de kinderen van Linda en Ivan Kraan.

Emigreren naar Luxemburg

De familie Kraan ziet geen toekomst meer voor zichzelf en de kinderen in Nederland. Om die reden besluiten ze te verhuizen. Ze gaan niet zo ver weg en besluiten een camping te gaan runnen in Luxemburg. Dat betekent dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor alles wat hierbij komt kijken.
Of het nou gaat om schoonmaken, receptiewerk, bakken en braden en het verzorgen van het terras. De familie moet het allemaal zelf doen. In de tussentijd hebben ze echter ook een gezin draaidende te houden. En juist dit zorgt bij kijkers voor grote zorgen.

'Geen aandacht'

Kijkers laten in grote getale van zich horen op X (Twitter). Zo schrijft ene 'DCS': ''Wat heb ik een medelijden met die kleine kinderen van de familie Kraan. Die krijgen totaal geen aandacht meer en moeten het zelf uitzoeken!''
Een ander sluit zich daarbij aan. ''Die kinderen van de Kraantjes zitten de hele dag een beetje desolaat te zitten. Ga lekker buiten rauzen. Vies worden en spelen.'' Er zijn nog veel meer reacties. Onderstaand een selectie van een aantal bezorgde kijkers:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19