Kijkers Miljoenenjacht gaan flink los: ''Een enorme deceptie''

Entertainment
door Roland
zondag, 10 maart 2024 om 22:02
lindademol
Liefhebbers Postcode Loterij Miljoenenjacht zaten vanavond weer massaal aan de buis gekluisterd voor de nieuwe uitzending. Het populaire programma, dat gepresenteerd wordt door Linda de Mol, had een primeur te pakken. Kijkers zijn er behoorlijk van onder de indruk.

Voor het eerst in de geschiedenis

De finale van Miljoenenjacht draait natuurlijk om het bekende koffertjesspel. De uitverkorene kiest een van de 26 koffers. Daarna moeten er een aantal opengemaakt worden, waarna de bank een bod doet. Kandidaten gaan dan voor een deal, of spelen verder.
In de uitzending van vanavond stond Bas uit Maarssen in de finale. Voor het eerst in de geschiedenis raadde hij precies wat er in zijn koffer zat. Kijkers vinden het razend knap en op X (Twitter) regent het dan ook comments.

Deceptie

Kijkers waren minder gecharmeerd van de thuiswinnaar. Toen Winston aanbelde bij de gelukkige(n), bleef hij voor een dichte deur staan. Er was namelijk niemand thuis. Dat is misschien maar beter ook, want toen Winston bij de vorige winnaar in huis kwam ging het mis.
Winston wilde leuk doen en een confettikanon afschieten, alleen werkte het niet helemaal zoals bedoeld. De confetti kwam van dichtbij vol in het gezicht van winnares Maxime. Volgens Winston heeft Maxime daar nu nog steeds last van. Dat vertelde hij bij Radio 538.
Enfin, dat de winnaar niet thuis was is niet lekker gevallen bij het publiek. Op X wordt gesproken van een zware deceptie. Onderstaand enkele reacties:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19