MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

Entertainment
door Roland
donderdag, 29 februari 2024 om 11:46
mafs
Kijkers van Married at First Sight zitten wekelijks vol spanning op de bank om de verrichtingen te volgen van de deelnemers. Het programma is nog in volle gang, maar online wordt er flink gespeculeerd over de uitkomst van de huwelijken.

MAFS-Jantine en Jeppe

De eerste scheiding is inmiddels een feit. Hoewel de 'experts' teleurgesteld zijn in het mislukken van de relatie tussen Anneke en Dirk, zagen kijkers dit natuurlijk al van mijlenver aankomen. In de tussentijd lijkt het bij een aantal andere koppels ook niet zo lekker te lopen.
MAAR er is één koppel dat toch liefde bij elkaar heeft gevonden. Althans, dat denken Telegraaf-presentatrice Karlijn Bernoster en Eva van Riet. De twee hebben een video voorbij zijn komen op het Instagram-account van Jantine, en hebben daar degelijk speurwerk naar verricht. Om de vinger van Jantine, was een trouwring te zien.

'Uitkomst verraden'

Kijkers zagen eergisteren dat Jeppe samen met Jantine naar een sushirestaurant ging in Hengelo. Hij werd 30 jaar. Jantine vond het hartstikke leuk, maar met stokjes eten was niet aan haar besteed. Kijkers lagen finaal in een deur toen ze sushi met mes en vork begon te eten.
En nu heeft Jantine een video gedeelt op social media, waarin ze sushi eet met stokjes. Maar daar gaat het niet om. De speurneuzen van De Telegraaf zien dat ze in de video haar trouwring draagt. En daarmee verraadt ze (waarschijnlijk) onbewust de uitkomst van het huwelijk.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19