MAFS-Jerney zwijgt niet meer: hierom wil ze nooit meer contact met Jeffrey

Entertainment
door Roland
zondag, 26 mei 2024 om 17:20
jerney
Het huwelijk tussen Jeffrey en Jerney in het afgelopen seizoen van Married At First Sight was een van de vele mislukte verbintenissen in het programma. Sinds de twee zijn gescheiden hebben Jerney en Jeffrey geen contact meer met elkaar. Maar waarom?

Zanger Jeffrey

Jeffrey heeft zijn deelname aan het programma aangegrepen om zichzelf te promoten als zanger. Nog tijdens de uitzendingen liet hij weten een loopbaan als artiest na te streven.
Tactisch erg slim, want naar MAFS keken duizenden mensen en Jeffrey dacht vermoedelijk dat hij daardoor in een klap beroemd zou worden. Zijn feestnummer is net uitgebracht en hij krijgt naar eigen zeggen veel leuke reacties.
Toch is er een iemand die niet voor hem staat te klappen. Ex-vrouw Jerney heeft geen enkele behoefte meer aan contact met Jeffrey.
Zelf geeft hij aan dat het contact 'een beetje verwaterd' is. ''Je gaat een beetje verder met je eigen leven. We hebben het goed afgesloten'', aldus Jeffrey.

Jerney reageert

Voor Jerney ligt dat duidelijk anders. Eerder verklaarde ze al dat Jeffrey oneerlijk was geweest en hoe hij haar heeft zwartgemaakt bij andere deelnemers.
''Van meerdere mensen binnen het programma heb ik gehoord dat hij mij vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond. Op het koppelsweekend heeft hij dingen gezegd die na onze scheiding pas zijn uitgelekt. Dat heeft mij enorm gekwetst.''
Gisteren deed Jerney mee aan een vragenronde op Instagram. Mensen konden haar een vraag stellen, die zij dan beantwoorde. Een iemand vroeg of ze non 'on speaking terms' is met Jeffrey. Het antwoord van Jerney is spijkerhard.
''Nee, wij zien of spreken elkaar nooit. Ik heb daar ook echt geen behoefte aan'', aldus Jerney die aangeeft dat duidelijk uitgesproken te hebben.
Denk jij dat Jeffrey eerlijk is over wat er is gebeurd? Stem op onderstaande poll en laat natuurlijk ook je reactie achter.

Poll

Jerney

NET BINNEN

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...

koeman

Grote verrassing in basisopstelling Oranje: ''Waarom speelt hij?''

jun 21, 16:29

Het Nederlands Elftal speelt vanavond tegen Frankrijk. Bij winst is Nederland zo goed als zeker door, want dan komen 'we' op zes punten uit twee duels. Bij Voetbal International blikken ze vooruit op...