MAFS-Malou stopt niet, geeft Sarath een keiharde trap na

Entertainment
door Roland
donderdag, 14 maart 2024 om 11:50
maloumafs
Tijdens het koppelsdiner in het programma Married At First Sight hadden Malou en Sarath hun huwelijk al afgesloten. Eerstgenoemde wilde niet eens naast, of tegenover haar man zitten. In de aflevering die gister te zien was, geeft Malou haar ex nog even wat trappen na.

Zou gaat het nu met Sarath

Naar eigen zeggen heeft Sarath 'veel geleerd' van het experiment. Als hij een nieuwe vrouw ontmoet gaat hij er rustig de tijd voor nemen. ''Ik zou het een half jaar de tijd geven voor ik er een stempel op zet.'' Zijn vriend Rob vindt dat Sarath 'in fouten is gelopen'.
Met Malou gaat het tegenwoordig 'erg lekker'. Ze is fanatiek aan het sporten, werkt en heeft haar positieve zelf weer ontdekt. Ook zij zegt geleerd te hebben van het programma en had het naar eigen zeggen anders moeten aanpakken. Ze geeft opnieuw de schuld aan Sarath. Die zou 'stemmingswisselingen' hebben veroorzaakt. ''Hij wilde ook nooit luisteren.''

Positief gevoel

Malou geeft nog wat flinke trappen na, maar wil benadrukken dat ze 'geen hekel' heeft aan Sarath. ''Alleen, hij reageerde vaak op een manier die ik niet prettig vond.'' Sarath is volgens Malou geen slecht mens. ''Helemaal niet.''
Expert Anne noemt het eindgesprek 'typerend' voor de relatie van de twee. Ze reageren heftig op elkaar, maar maken het het altijd (soort van) goed. Kijkers hebben dat toch iets anders ervaren en richten hun pijlen nu op Malou:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19