Netflix komt met monsterverhoging: dit moet je nu maandelijks gaan aftikken

Entertainment
door Roland
donderdag, 09 mei 2024 om 10:21
ai generated 8697246 1280
Een filmpje kijken thuis wordt steeds duurder. En nu zijn Netflix-abonnees behoorlijk de Sjaak. Het bedrijf kondigt namelijk een monsterverhoging aan. Dit is voor de eerste keer sinds 2021, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Dit is wat je gaat betalen.
Tegenwoordig kun je natuurlijk kiezen tussen verschillende diensten. Viaplay, HBO,Prime Video en Disney+ en uiteraard Netflix. Wie ze allemaal heeft, of in ieder geval enkele, betaalt daar maandelijk inmiddels een enorm bedrag voor.

Netflix nieuwe prijzen

En nu komt Netflix dus met een verhoging van de abonnementen. Het basisabonnement gaat met een eurootje omhoog. Daar ga je nu 8,99 euro per maand voor aftikken.
Dan heb je dus maar toegang op 1 scherm. Wil je op twee schermen kunnen kijken? Ook prima, dan dok je daar 2 euro per maand meer voor. Dat abonnement gaat van 11,99, naar 13,99 euro per maand. Het allerduurste zal het meest uitgebreide abonnement worden.
Hiermee kun je op 1 account maar liefst inloggen op 4 schermen. Ook krijg je 4k-kwaliteit, maar daar moet jij wel 3 euro per maand meer voor gaan betalen. Als je dat uitrekent over de periode van een jaar, bedraagt dat dus 36! euro meer.

HBO wordt ook duurder

Dat is nog niet alles, want ook HBO Max heeft besloten de tarieven omhoog te gooien. Het standaardabo gaat van 7,99 naar 9,99 per maand. Wel is het mogelijk om iets goedkoper te gaan, maar dan krijg je steeds reclame tussendoor. Ontzettend hinderlijk.

Prime Video en Disney+

Liefhebbers van Prime Video hebben in oktober al een prijsverhoging voor hun kiezen gekregen. Zij moeten in plaats van 2,99, nu 4,99 betalen. Het abonnement voor je Disney+-account is ook een euro in prijs gestegen.
Enfin, op X wordt laaiend gereageerd. In een tijd waarin alles duurder wordt, komt dit niet bepaald goed uit. Er zijn dan ook een hoop mensen die zichzelf afvragen of dit het allemaal nog wel waard is. Wat vind jij? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht!

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...