Oeps! Andre Hazes filmt bewijs van harde paalsessie met Monique

Entertainment
door Roland
maandag, 01 mei 2023 om 13:48
Paa
Andre Hazes en Monique Westenberg maakten onlangs bekend dat ze het wederom met elkaar proberen in de vorm van een relatie.
In eerste instantie wilde Andre de moeder van zijn kind alleen gebruiken voor de daad. ''We wonen apart, maar als ik op maandag kom, wordt er niet alleen geslapen.''

Relatie

Na meerdere vriendinnetjes te hebben versleten, is Andre inmiddels tot de conclusie gekomen dat het gras aan de overkant niet altijd groener is.
Hij verklaarde Monique daarom de liefde en voegde daaraan toe dat zij echt de liefde van zijn leven is. Monique vindt de vader van Dreetje (6) ook geweldig.
En dus zijn de twee nu weer samen. Momenteel verblijven ze in de Verenigde Staten. Terwijl de drie aan het ontbijt zitten, stelt Monique een opvallende vraag.
Ze vraagt aan Andre, die aan het filmen is, of hij ook even zijn uitgetrokken onderbroek vast wil leggen die op een stoel ligt.

Intiem

Monique provoceert Andre behoorlijk, want ze vraagt ook waarom zijn onderbroek daar ligt. Daarop antwoordt Andre ad rem:
''Ja, waarom? Zullen we dat ook even vertellen? Waarom die zo snel uitging? Zullen we dat even vertellen dan waar Dré bij zit?"
Het koppel lijkt hiermee te suggereren dat er tussen hen beslist geen sprake is van een 'intimiteitsvacuüm' en dat ze tussen de lakens lekker actief zijn.
De beelden hebben wij overigens niet, maar Shownieuws gelukkig wel :)

NET BINNEN

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...

fans

Het doek is gevallen: Vitesse verdwijnt na 132 jaar

jun 20, 21:28

Verwoestend nieuws voor supporters van de Arnhemse voetbalclub VItesse. Volgens Voetbal International zal de KNVB aanstaande maandag de proflicentie intrekken. Dit heeft catastrofale gevolgen, want na...