Olcay Gulsen is woest: "Waar is Ruud de Wild?"

Entertainment
door Rick
woensdag, 22 juni 2022 om 7:44
Schermafbeelding 2022 06 22 om 094140
Gisteren stormde Olcay Gulsen de rechtbank in Amsterdam uit. Ze stond daar voor financiële problemen. In het verleden lag Olcay Gulsen onder vuur doordat ze verdacht werd van gesjoemel rondom haar merk SuperTrash.
Ze kreeg veel kritiek omdat ze vlak voor het faillissement een rekening van haar privéauto wilde declareren. Dit was niet zomaar een rekening, maar het ging om een bedrag van 18.000 euro! Dit werd naar buiten gebracht in RTL Boulevard. Tijdens het programma waren de collega's van Olcay behoorlijk kritisch.
Maar gisteren stond ze voor een andere zaak in de rechtbank. Haar ex-schoonmoeder zegt dat ze 100.000 euro heeft overgemaakt naar Olcay met de beschrijving 'lening'. Dit geld zou Olcay hebben geleend toen SuperTrash door een moeilijke periode ging.
Olcay zegt dat dit alleen maar leugens zijn. Olcay zegt namelijk dat haar ex-schoonmoeder geld bij haar had geleend, dit zou een terugbetaling zijn.
Één ding was wel duidelijk: Olcay had geen zin om hierover te praten tegen RTL Boulevard en Shownieuws. Ze liep namelijk dwars door de twee cameraploegen heen. Het is onduidelijk waarom Ruud de Wild niet bij de rechtbank kon zijn. Dit vond Story-baas Guido den Aantrekker vooral interessant:
"Wat ik wel opmerkelijk vind: ik ken de agenda van Ruud de Wild niet, maar hij was er niet bij. Juist als je vrouw zo geëmotioneerd is en zich er zo rot onder voelt, dan zou je toch denken: ik laat alles vallen wat ik moet doen, ik ben er voor m’n vrouw. Hij was er niet."

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38