Primeur: Deze zangeres gaat namens ons naar het Eurovisie Songfestival!

Entertainment
door Roland
donderdag, 07 december 2023 om 12:03
ilse delange
Radio-DJ Rick Romijn heeft zojuist bekendgemaakt welke drie zangeressen op pole position liggen om ons land te gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.
Na de ziekelijke vernedering vorig jaar, mede mogelijk gemaakt door Mia Nicolai, Dion Cooper en natuurlijk de mentor Duncan Laurence (en dan zijn we de selectiecommissie nog vergeten), is het nu tijd om te laten zien dat we er best nog wel toe doen.

Kandidaten Songfestival

Goed, de eerste kanshebber is niemand minder dan Karsu Dönmez. De Nederlandse zangeres en pianiste is van Turkse komaf.
Kandidate nummer twee is Numidia El Morabet. De Limburgse Marokkaan heeft een contract bij TRIFECTA en is onder meer bekend van het programma Het Perfecte Plaatje. Ook deed ze mee aan Beste Zangers. Hier bracht ze het nummer Arcada, van Duncan Laurence, op schitterende wijze.
En dan last but not least: Ilse DeLange. Daarover hoeven we natuurlijk weinig te zeggen, want Ilse heeft enkele grote hits gehad.
Denk alleen aan het nummer 'Im not so tough' en/of The Great Escape. In 2014 deed Ilse DeLange al mee aan het Eurovisie Songfestival.
Met de Common Linnets (met Waylon), eindigden we op de tweede plaats onder Oostenrijk, dat een vrouw met een baard had gestuurd.

Wie gaat het worden?

De vraag is natuurlijk welk van de drie zangeressen het gaat worden. We zijn in elk geval hartstikke enhousiast over de kandidaten. Wie hoop jij dat Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival? Laat het weten in de reacties op Facebook:

Poll

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...