Remy Bonjasky krijgt de wind van voren van René van der Gijp - "praat onzin"

Entertainment
doorshowbladzondag, 12 december 2021 at 8:22
Remy Bonjasky krijgt de wind van voren van René van der Gijp - "praat onzin"
René van der Gijp uit tijdens VI flink uitgehaald naar voormalig kickbokser Remy Bonjasky. Dit heeft grotendeels te maken door de talkshow optredens: “Hij praat gewoon onzin!”

Tegenstander Vaccin

De voormalig kickbokser is een tegenstander van vaccins en laat dat ook regelmatig weten op TV. De reden waarom hij heeft besloten geen vaccin te nemen is omdat hij gezond leeft en veel sport. Blijkbaar is je lichaam dan sterk genoeg om het virus te verslaan.
Maar hier had van der Gijp het nodige op te zeggen: “Wat ik niet begrijp aan die Raymond Bonjasky. Die zit maar iedere keer aan die talkshowtafeltjes te roepen dat hij zo gezond is, hard traint en goed eet. Dan denk ik: Remy Bonjasky, er liggen er heel veel in het ziekenhuis die zoals jou hard trainen en gezond eten.”
En daarom komt René met een goed voorbeeld: “Die Kimmich van Bayern München is drie weken hard ziek geweest en heeft nu vocht achter z’n longen en ze zijn bang dat als ze hem nu laten trainen, dat hij het aan zijn hart krijgt. Die moet nu waarschijnlijk maanden uitzieken van die corona.”
“En gaat die Bonjasky elke keer zitten roepen van: ‘Ik krijg nergens langs van, want ik ben gezond en ik eet goed.’ Dan denk ik: ja, dan kun je toch wel tegen hem zeggen: ‘Ja, dat geldt voor jou, maar echt niet voor iedereen.’ Dat is niet voor iedereen.”
0 Reacties