Rob uit De Bondgenoten met spoed naar ziekenhuis gebracht

Entertainment
door Roland
vrijdag, 05 juli 2024 om 20:15
rob de bondgenoten
In de nieuwe aflevering van het populaire programma De Bondgenoten gaat het flink mis. Deelnemer Rob heeft ineens enorm veel pijn en slaat direct alarm. Niet veel later wordt hij per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Met spoed afgevoerd

In De Bondgenoten is te zien hoe Rob intens veel pijn heeft. Het wordt op gegeven moment zo erg, dat hij geen andere uitweg meer ziet dan alarm te slaan.
Niet veel later zien kijkers hoe er een ambulance arriveert om Rob naar het ziekenhuis te brengen. Wanneer hij wordt geholpen door de ziekenbroeders en per brancard wordt weggereden, neemt hij afscheid van de anderen. Hij belooft om terug te komen.
De schrik zit er bij de medebewoners en bij kijkers goed in. Momenteel is het nog niet duidelijk wat er met Rob aan de hand is en waar de pijn vandaan komt.
Vanzelfsprekend wensen we Rob veel sterkte toe en hopen natuurlijk dat het meevalt. De Bondgenoten zie je iedere werkdag om 19.30 uur op de zender SBS 6.

De Bondgenoten deelnemers

De Bondgenoten is een Nederlands televisieprogramma van SBS6.[1] In deze reality-spelserie strijden zestien deelnemers in vier teams (bondjes) om een goede uitgangspositie.
Daarna bepaalt een knock-outsysteem welke deelnemer na een cyclus van een maand de hoofprijs van maar liefst 100.000 euro wint.

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...