Roy Donders heeft groot nieuws: "ik word vader!"

Entertainment
door Roland
maandag, 12 september 2022 om 9:50
Royke
Groot nieuws voor Roy Donders. De olijke Brabander wordt namelijk vader. Donders en zijn vriendin Michelle kondigen dit aan in hun wekelijkse vlog op YouTube. Het koppel is tenslotte al samen sinds maart dit jaar..

'Ik denk dat ze zwanger is'

"We zijn net terug van een weekje vakantie in Spanje, het was heerlijk. Nou ja, niet constant, want Michelle had heel erg last van stemmingswisselingen”, aldus Royke. Michelle lijkt het daar niet mee eens, maar Roy heeft een voorgevoel: „Ik denk dat ze zwanger is." Hoewel Michelle dat niet gelooft, komt er een test.
Over de uitslag van de test verschillen de twee in eerste instantie van mening. Uiteindelijk zijn ze het met elkaar eens: Michelle is zwanger. Hoe dan?, roept Roy dolgelukkig, waarna hij uitlegt dat hij onlangs naar het ziekenhuis is geweest.

Meteen raak

"Toen zeiden ze dat ik langzaam werkend zaad heb en een verminderde productie van zaadcellen.” Het koppel had de hoop dus al opgegeven dat het snel zou gebeuren, maar: „Nu is het dus meteen de eerste maand raak!"
"Oh mijn god, schatje dit wilden we zo graag. Het is wel heel snel!”, roept Roy opgetogen. Michelle kan het duidelijk nog niet bevatten en is in shock. Roy kan zijn geluk niet op: "Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad", roept hij opgetogen.

Gevoelens voor vrouwen

Roy Donders en Michelle leerden elkaar vorig jaar kennen in Griekenland. Michelle had toen een relatie en heeft ook al een kindje. De realityster stond er op zijn beurt van te kijken dat hij gevoelens kon krijgen voor vrouwen. Vorige maand maakte Roy duidelijk dat hij snel meer uit de relatie wilde halen als in trouwen en kinderen krijgen. Dat laatste lijkt nu te lukken.

NET BINNEN

joost klein

Joost Klein komt met opmerkelijke boodschap voor Eurovisie 2025

mei 21, 15:42

We zitten inmiddels anderhalve week na het Songfestival debacle en nog immer is het onduidelijk wat er nu exact is gebeurd in Zweden met Joost Klein. Niemand wil er iets over zeggen en iedereen verwij...

onweer

Wederom noodweer op komst: hier gaat het straks gigantisch los

mei 21, 14:22

Gisteren ging het in het noorden van Nederland faliekant mis. Het stortregende flink en in Friesland liepen straten vol met water, tot verbijstering van veel bewoners. Er is slecht nieuws, want straks...

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...