Tahmina Akefi woedend op Kees van der Spek, reageert heftig

Entertainment
door Roland
maandag, 19 september 2022 om 10:00
Tah
Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, vernam gisteren via de media dat Kees van der Spek een aantal uitspraken over haar handelswijze heeft gedaan.

''Niet altijd even fris''

Van der Spek zei onder meer dat hij het niet ''altijd even fris vindt wat er gebeurt'', doelende op het nog uit te brengen boek over de relatie tussen Akefi en De Vries. Ook vindt Kees het nogal overdreven hoe de in Kabul geboren journalist zich in de media opstelt.

Akefi pikt aantijgingen Kees niet!

Akefi reageert op Kees van der Spek als door een adder gebeten. Ze heeft direct contact opgenomen met Shownieuws, om te vertellen dat het ''bedroevend'' vindt dat Kees twijfelt aan haar goede bedoelingen en haar integriteit in het algemeen.
Ze zegt dat het niet alleen haar plan was om een boek uit te brengen, maar dat ze dit samen met Peter R. de Vries wilde doen. Tenslotte wil de partner van de om het leven gebrachte misdaadverslaggever pas reageren op aantijgingen van anderen, wanneer de paperback daadwerkelijk in de winkels te koop is. Tot die tijd wil ze het er niet meer over hebben.

NET BINNEN

petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47
mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58