Tattooshop-eigenaar reageert woest op bekende Nederlander die om gratis tattoo smeekt

Entertainment
door Roland
woensdag, 26 april 2023 om 14:50
bekend
Tegenwoordig is iedereen die meedoet aan een televisieprogramma daarna opeens 'influencer'. Zij vinden zichzelf dan helemaal geweldig.
Helaas kennen veel van deze typetjes totaal geen schaamte. Omdat ze 'veel volgers' hebben, denken ze dat ze alles gratis op de kop kunnen tikken.

Temptation Island

Heb je wel eens gekeken naar het programma Temptation Island? Koppels ondergaan de ultieme relatietest en zitten apart van elkaar veertien dagen op een eiland.
Zowel de mannen en vrouwen zijn dan omringd door verleiders. De vraag is of de mannen en vrouwen het gezelschap van anderen kunnen weerstaan.
Om het extra catchy te maken, krijgen de stelletjes beelden van elkaar te zien. Dat zorgt soms voor ongemakkelijk beelden.

Dezelfde types

De deelnemers van Temptation Island zijn vrijwel identieke types. Dan kun je denken aan het regelmatig bezoeken van de sportschool, een zelfbruinertje of zonnebank en veel cosmetische ingrepen. Alles voor het perfecte plaatje.

Promotie

Even terugkeren naar de inleiding van dit artikel. Nadat de deelnemers hebben meegedaan, voelen ze zich een bekende Nederlander.
Veel mensen denken dat hier automatisch privileges bij komen kijken. Helaas is dat in de meeste gevallen ook zo. Er zijn bedrijven die hopeloos op zoek zijn naar meer bekendheid, en die geven dan gratis producten in ruil voor promotie op een social media kanaal.

Mag ik een gratis tattoo?

En nu is er een screenshot gelekt van een van de deelnemers van Temptation Island. Juicechannel heeft daar de hand op weten te leggen.
In het gesprek is het volgende te lezen: ''Hiii girl, je herkent mij vast van Temptation Island. Ik wil graag een tattoo door jou.''
''Ik ben allang op zoek naar een goede tattoo artist en jouw werk is AMAZING. Als je hem dan gratis zet. En in ruil daarvoor zal ik jouw tattoo promoten.''
''Want heb superveel volgers.''

Eigenaar: lazer op

Veel bedrijven doen dit, omdat ze wanhopig naamsbekendheid willen scoren. De eigenaar van deze tattooshop komt echter met een ludieke reactie:
''Nee sorry, met je blote reet bezette mannen willen krijgen, maakt je nog geen bekendheid. Challas!''

NET BINNEN

iris

'B&B-Iris liegt over scheiding, ex-schoonfamilie vertelt hoe het echt zit

jul 19, 21:38

Iris uit B&B Vol Liefde 2024 ligt onder vuur. Haar ex-schoonfamilie is niet blij met de uitspraken die ze doet omtrent de scheiding met haar ex-man Hans. Iris zou de waarheid niet vertellen en zou zel...

eloise

Eloise liegt alles bij elkaar: ''Dit gelooft niemand.''

jul 19, 20:51

Eloise van Oranje roeptoetert overal en nergens dat ze het bekend zijn verschrikkelijk vindt. Maar in de tussentijd doet ze alles voor aandacht. Nu komt ze met een ongeloofwaardig verhaal, dat ze in d...

maan

Doek valt voor Maan: ''Dit is het einde van haar carrière''

jul 19, 20:00

Maan de Steenwinkel is een paar jaar enorm succesvol geweest. Tot een jaar geleden kwam elk lied dat ze uitbracht in de hitparade. Maar nu ziet Maan alle alarmbellen afgaan. ''Haar carrière is echt vo...

mark

Peter komt met zorgwekkende update over Mark

jul 19, 19:23

De familie Gillis heeft een zorgwekkende update gegeven over de situatie van Mark, die sinds eind vorige maand op de intensive care ligt. In het bericht wordt onder meer aangegeven dat de laatste dage...