The Passion-kijkers gaan helemaal los: ''Hij faalt echt zo hard''

Entertainment
door Roland
donderdag, 28 maart 2024 om 21:44
passion
Het paasweekend is aanstaande en traditiegetrouw zit Nederland massaal voor buis voor The Passion. Het verhaal wordt bij deze editie verteld door schrijver Kluun. De meningen daarover zijn onder kijkers enorm verdeeld.

Kluun krijgt kritiek

In 2022 was Ruud de Wild de verteller bij The Passion. Vorig jaar was dat Thomas van Luyn dat en nu is Kluun het dus. Maar kijkers zijn niet erg gecharmeerd van zijn vertelkunsten. Op X (Twitter) laten veel mensen hier hun ongenoegen over blijken.
Kluun doet het geweldig
Er zijn natuurlijk mensen die Kluun het juist hartstikke goed vinden doen. Gelukkig zijn er daar veel meer van. Ene Giovanni schrijft: ''Kluun is een goede verteller, foutloos, goede toon en expressie. Heeft zich hier goed op voorbereid.''
Onderstaand reacties van mensen die wel vol lof zijn over Kluun:

The Passion 2024

The Passion wordt sinds een aantal jaar op Witte Donderdag gehouden en elke keer in een andere stad. Dit jaar is Zeist aangewezen. Het Nederlandse muzikale-Bijbelse evenement gaat over het lijden en sterven van Jezus Christus.
De hoofdrollen zijn dit jaar weggelegd voor William Spaaij (Jezus), Angela Schijf (Maria), Matteo van der Grijn (Petrus) en Keizer (Judas). Niemand minder dan Nicol Kremers speelt Barabbas. Dat is de gevangene die in de plaats van Jezus wordt vrijgelaten.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19