VIDEO: Danny de Munk zwaar aangeslagen, huilt in de rechtbank

Entertainment
doorRolanddonderdag, 20 oktober 2022 at 22:46
VIDEO: Danny de Munk zwaar aangeslagen, huilt in de rechtbank
Danny de Munk (52) is vandaag in tranen uitgebarsten in de rechtbank. De Munk moest zich vandaag melden wegens de vermeende verkrachting van een vrouw.
VIDEO: Danny de Munk zwaar aangeslagen, huilt in de rechtbank

Emotioneel

Volgens De Munk heeft zijn gezin ''meer dan afschuwelijke verwensingen" heeft ontvangen. ''Ik ben nogal emotioneel'', aldus Danny die op een stoel zegt te zitten waarop hij nooit had willen zitten.
Danny benadrukt dat elk verhaal twee kanten heeft en dat de beschuldiging die er er aan zijn adres gedaan is ''een aanslag op zijn gezin en carrière" is. "Mijn vrouw en kinderen krijgen de meest afschuwelijke verwensingen naar hun hoofd. Ik kies voor de vlucht naar voren en ga niet toekijken hoe mijn gezin en carrière kapot worden gemaakt."

In de val

Danny stelt dat hij 15 jaar geleden in de val is gelopen. "Een valse beschuldiging is zo geuit en krijgt pijlsnel voet aan de grond via juicekanalen. Het lijkt het ultieme wapen om iemand kapot te maken. Hoe kan ik me verweren tegen leugens van vijftien jaar geleden?", vroeg De Munk zich af, terwijl hij hoorbaar emotioneel was.
Volgens zijn advocaten is de agenda van De Munk in 2023 helemaal leeg, omdat partijen niet meer met hem zouden willen werken door de beschuldiging aan zijn adres. "Dat is hem in zijn jarenlange carrière nog nooit overkomen", aldus advocaat Annemiek van Spanje.
"Ik zal vechten als een leeuw", besloot De Munk zijn zwaar emotionele betoog.
0 Reacties