WAT? Olcay Gulsen en Ruud de Wild weer bij elkaar

Entertainment
donderdag, 09 november 2023 om 10:39
ruud de wild
Olcay Gulsen en Ruud de Wild besloten vijf maanden geleden een einde te breien aan een relatie die al een paar maanden weinig meer voorstelde.

Dipje

Althans, tussen de lakens. In augustus meldde Yvonne Coldeweijer een 'dipje' in hun relatie. Ruud kreeg 'm niet meer stijf van Olcay.
'Seks gaat toch een beetje over, het is overrated. Het is ook maar gewoon een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden'', zo zei Ruud.
Olcay daarentegen droomde van een levenlang droogstaan. ''Een relatie zonder seks is mijn droom. Het voelt als werk. Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in'', zo vertelde ze in een interview met Linda.

Relatie over

Twee weken later, of 30 augustus, volgde er een Instagram-offical bekendmaking. De twee maakten een einde aan hun relatieleed.

Weer bij elkaar?

Nu blijkt dat Olcay en Ruud elkaar lekker blijven opzoeken. Gisteravond stond er weer een date gepland en nu blijkt dat ze de slaapkamer niet eens gehaald hebben.
In een video vertelt Olcay haar ex had uitgenodigd voor een zelfgemaakt etentje. Kaarsjes erbij, alles hartstikke gezellig.
Tenminste, dat zou zo geweest moeten zijn. Helaas is Ruud doodziek geworden van het avondmaal en heeft de hele boel ondergekotst.
Olcay vraagt zich af of dat te wijten is aan haar kookkunsten. ''Hij had ook kunnen zeggen dat de piepers iets te lang waren doorgekookt.''

Vervreemden

In de video komt Olcay nog even terug op de relatiebreuk. Ze merkt op dat Ruud en zij van elkaar vervreemden sinds ze uit elkaar zijn.
''Ik vroeg Ruud of hij iemand aan het daten was. Hij zei dat hij daar geen antwoord op wilde geven.'' Daarmee is het voor Olcay wel duidelijk. Ze constateert dan ook dat ze beter af zijn zonder elkaar, ondanks het feit dat ze veel van elkaar houden.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19