Hetige ruzie uitgebroken tussen Frank en Rogier: ''Dit kan niet!''
BNers

Frank: “Rogier eist tienduizend euro per maand van me”

Donderdag staan Frank en Rogier tegenover elkaar in de rechtbank van Den Haag. Na twee jaar procederen begint er een eind aan te komen. Frank liet weten dat hij hoopt dat aanstaande donderdag de laatste keer zal zijn dat hij de rechtbank hoeft te bezoeken.

Alimentatie

“Ik eis van Rogier geen geld. Ik vraag al een paar jaar om gewoon een handtekening te zetten, maar dat doet ‘ie maar niet.”, aldus Frank.

Maar Rogier staat hier heel anders in. Frank zegt dat Rogier alleen wil scheiden als hij tienduizend euro per maand alimentatie krijgt.

Het stel werd drie jaar geleden genomineerd voor een Televizie-Ster. Kort daarna werden Rogier en Frank weggekaapt door RTL bij SBS. Daar sloten ze een contract af voor anderhalf miljoen euro.

De scheiding betekende dan ook het einde van hun tv-carrière. “Rogier bleek niet bestand tegen het succes dat we hadden gekregen. Hij ging naast zijn schoenen lopen. Bij de opnamen gedroeg hij zich mateloos vervelend. Terwijl de camera’s liepen, maakte hij voortdurend denigrerende opmerkingen, waarmee hij mij beledigde. Ook tegenover de crew was hij niet altijd even vriendelijk. Het gebeurde regelmatig dat de opnamen stil moesten worden gelegd om Rogier tot de orde te roepen en hem tot bedaren te brengen.

Bij de montage van de beelden kon er nog wel veel worden gered, maar niet alles. De kijkers kregen het gedrag van Rogier mee en ik werd overstelpt met reacties van mensen uit mijn omgeving. Ze vonden dat ik over mij heen liet lopen en spoorden mij aan Rogier een halt toe te roepen. Niet lang daarna heb ik afstand van hem genomen. Ik ben naar mijn huis in Saint-Tropez gegaan en heb Rogier gevraagd om na te denken over zijn en over onze toekomst. Het is daarna niet meer goedgekomen tussen ons…”, aldus Frank.

Frank voelt zich inmiddels weer een stuk beter. “Dat ik de knoop heb doorgehakt en de scheiding heb aangevraagd, heeft me goed gedaan. Mijn vrienden zeggen dat ik een leuker mens ben geworden”