De Amsterdamse zangeres Glennis Grace moet op 26 oktober aanstaande, over iets langer dan vijf maanden vanaf nu, verschijnen voor de rechtbank. Het Openbaar Ministerie verdenkt de 43-jarige Glenda Batta van twee ernstige strafbare feiten. 

Het gaat om openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachte rade in de Jumbo-supermarkt aan de Westerstraat in onze hoofstad Amsterdam. In totaal heeft de officier van justitie besloten maar liefst zeven! personen te dagvaarden voor de gebeurtenis in de supermarkt, die plaatsvond op 12 februari jongstleden.

Twee minderjarige verdachten

Vijf verdachten, waaronder Glennis zelf, zijn meerderjarig. De twee anderen zijn twee jongens van slechts 15 jaar uit Amsterdam. Het OM wil de namen niet vrijgeven, maar toevallig is Glennis’ zoon Anthony 15 jaar oud (sinds vandaag overigens 16) en geheel toevallig woont hij ook in de hoofdstad. Dat wordt binnenkort dus een gezellige familie-aangelegenheid.

BEKIJK OOK:  Groot nieuws: Glennis Grace maakt comeback en gaat touren door heel Nederland

Glennis Grace moet zich melden bij de rechtbank vanwege ernstige strafbare feiten

Knokpartij

Zoals iedereen inmiddels tot vervelens toe heeft vernomen, werden de zangeres en haar zoontje vorige maand samen met ‘een vriend’ van de familie in de boeien geslagen naar aanleiding van een knokpartij in de bewuste supermarkt. Eerder op de avond zou Anthony van zijn e-sigaretje hebben gelurkt en daarna de winkel hardhandig uitgeflikkerd zijn.

Terecht natuurlijk, maar moederleeuw Glennis dacht daar anders over en verzamelde een knokploeg om puisterige Jumbo-knulletjes een lesje te leren.

BEKIJK OOK:  Organisatie gooit Glennis Grace uit line-up Beste Zangers Live, zangeres niet welkom

Dat is gelukt. Glennis haar carrière is zo goed als afgelopen en zal over een paar maanden vermoedelijk ook de beschikking hebben over een fraai strafblad. Da’s weer eens wat anders als een gouden plaat. Nou, succes ermee Glenda. ”Everything is gonna be alright”, toch?


Like it? Share with your friends!